Příspěvky uživatele - 133.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fotky vaší sklizně 2012 - od ředkviček po melouny, 13.6.2012
Tak a mám další pachatele kteří likvidují zralé maliny - mravenci, a vyžírají je stejně jako jahody.
Rajcata - z jednoho dve, 13.6.2012
Hodně záleží na odrůdě, tady bych asi nesrovnával s velkopěstiteli ale spíše s námi "drobnohospodáři", sice jedou na jeden výhon ale ten má mnohdy i několik metrů. Určitě bych v květináči nenechával Býčí srdce na dva výhony ale u soudkových cherry... celý příspěvek >
Lilkoviště, 12.6.2012 Obsahuje fotku
Lilky venku vypadají letos lépe jak rajčata a o paprikách nemluvě.
Fotky vaší sklizně 2012 - od ředkviček po melouny, 12.6.2012 Obsahuje fotku
Začaly zrát maliny, kosi na ně přesedlali z jahod, venku je opět průtrž a plíseň se dohaduje se slimáky kdo toho letos více zlikviduje.
Copak těm paprikám asi je?, 12.6.2012
To hnojení do půdy použít spíše asi před výsadbou, proto teď v této fázi, kdy rostliny z nějakého důvodu nedokáží využít vápník kořenovým systémem, se doporučuje postřik na list.
Cuketa neplodí, 11.6.2012
Mohou to být jen samčí květy, poznáte to podle toho zda je pod květem malý náznak plodu. Sameček tam má jen stopku.
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 8.6.2012
Díky za upozornění, je to Polyram. Pokusím se Acrobat ještě někde vyhledat a koupit, ošetření rajčat bude o víkendu velmi žádoucí. Zrovna nyní pálí slunce ale kolem poledne jsem točil Brno a v jeho okolí mne 2x chytl déšť, dusno je také, ideální... celý příspěvek >
Rybízová rajčata, 8.6.2012
Tak to by mohlo být něco malého.
Acrobat bohužel skončil, jako náhradu za něj jsem našel Polygram, Ridomil si nechávám až jako poslední záchranu. PS: Co se týče broskvoní, tak kadeřavost jsem měl tak na dvou lístcích z osmi stromků, a to ještě na nově zakoupeném.
Kocide 2000, používal jste ho již někdo?
Rybízová rajčata, 8.6.2012
Pokud nevíte co máte za odrůdu tak je těžko radit, příště nekupujte zajíce v pytli, kdoví co Vám prodali. Vijany na kterých se tvoří květy jsou dlouhé a s květy jakoby v řadě cik-cak nebo tvoří spíše vějíř? Rybízové rajče by mělo mít hodně dlouhé... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2012), 6.6.2012
To mne již napadlo asi před měsícem s Bělehradským, chtěl jsem ho vytáhnout ale měl kořen jako kráva a tak jsem ho zahrnul a nechal. Nyní se k pokusu připojím i s ostatníma odrůdama.
Jak dopadly vaše papriky po mrazech?, 6.6.2012
Já je tehdy venku ještě neměl ale na sousední zahrádce to kupodivu poničilo rajčata, papriky však ne.
Co se týče révy a hlavně Vostorgu, už nevěřím že se zmátoří. U některých to vypadalo že jsou na vině druhé pozdní mrazy ale teď s odstupem času nabývám stále silnějšího přesvědčení že je to hlavně důsledek zimy.
Brzy ráno jsem byl na zahradě pozalívat ve foliáku ale ani mne nenapadlo že by tak mohly klesnout teploty, když jsem sedal do auta tak bylo 7-8°C a jasno. Až od jednoho kolegy který bydlí kousek od Hrušovan nad Jevišovkou jsem se dozvěděl že měl... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika