Příspěvky uživatele - 133.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odolný škůdce na rajčatech, 19.6.2012
U ildi není potřeba čekat na dozrávání aby se poznala tato odrůda, je téměř nezaměnitelná již v době kvetení. Nafoťte co půjde, listy se mohou "rulovat" i proto že je horko a brání se tak odpařování vody.
Co vaše réva? (2012), 19.6.2012
"Veliký Bílý"  z Velkých Bílovic, neznámá odrůda, velmi raná ale hodně trpí na padlí. Neutále ji nahrazuji ale stále odolává. To padlí je podle mne ještě větší hnus než plíseň .
Co vaše réva? (2012), 19.6.2012 Obsahuje fotku
Padlí na révě. Je nutno stříkat celou rostlinu včetně listů i když je napadení jen na střapcích nebo stačí jen napadené střapce? Asi hloupý dotaz že?
Odolný škůdce na rajčatech, 19.6.2012
Řekl bych že jedna věc jsou ty "mšice" a druhá je kroucení listů, nemyslím že by to mělo souvislost. Mšice sedají na rajčata ale nikdy mi ještě žádnou škodu nezpůsobily (max. mandelinky které se přesunou od sousedů po sklizni brambor) a to kroucení... celý příspěvek >
Jak sklidit první plody rajčat co nejdříve, 19.6.2012
To Radouš: Ve skleníku Vám asi nebudou praskat rajčata "tvrdé" struktury, např. Pedro, ale to je zase pozdní. Možná to chce vyzkoušet soudečkové odrůdy (Rosada, Golden Santa, Finik apod.) které mají celkem silnou stěnu a přitom nemají tuhou slupku,... celý příspěvek >
Usychání listů vinné révy, 18.6.2012
A neomrzla Vám ta réva?
Co s těmito výhonky u rajčat?, 18.6.2012
Mr Big, tak to byste konkrétně ode mne chtěl příliš, protože mám sice 20 rostlin v květináčích, ale každá odrůda je jiná. Žádné statistiky si nevedu, jsem rád že si do nákresu v PC nacvakám jména odrůd, ale pokud je rostlina moc "holá" tak jí... celý příspěvek >
Co s těmito výhonky u rajčat?, 18.6.2012
Bejbino a Pollicino na jeden, Cherrola a Idyl může být i na dva, Ildi zásadně jen na jeden.
Rajcata - z jednoho dve, 15.6.2012
Řekl bych že výhony které vyrostly na rajčatech těsně nad zemí, protože zbytek rajče ozmrzl, rostou rychleji než po mrazech vysazené rostliny, veškerá energie jde do nových. Nasazují na květy již těsně nad zemí a nechávám u nich rovněž dva výhony, ze... celý příspěvek >
Rajcata - z jednoho dve, 15.6.2012 Obsahuje fotku
Konečně dávám tu slíbenou fotku. Je na ní keříčikové rané rajče typu San Marzano, odrůda Caspar F1. Obě rostliny jsou stejně staré, obě jsou z origoš semen jen objem nádob je jiný.  Jelikož se u keříčkových odrůd se nedá mluvit o jednom nebo... celý příspěvek >
Vydatné deště, 14.6.2012
RIDOMIL GOLD COMBI PEPITE RIDOMIL GOLD MZ PEPITE RIDOMIL GOLD PLUS 42.5 WP a složení každého z nich je jiné.
Budeme dnes přikrývat?, 13.6.2012
Teda Honzo, nevím jak Vy ale já nejsu z Prahy! 
Rajcata - z jednoho dve, 13.6.2012
Takhle jsem to ještě nikdy neporovnával, zvláště u velkoplodých odrůd, a ani nesledoval. Já už krom srdcí žádné velkoplodé nesadím, ale cherry a soudkové se snažím vytěžit na maximum a celkem se mi to daří, hlavně nepozoruji u těchto odrůd nějaké... celý příspěvek >
YR je nejlepší?, 13.6.2012
Podle YR mělo tady u nás být ve 14.oo 20°C, zataženo, 0,3 mm srážek, když jsem sedal do auta a odjížděl tak teploměr ukazoval 20°C, slunce poněkud prosvětlilo mraky a ve 13:22 jsem zapínal stěrače a ve 13:24 je vypínal, zda to bylo 0,3 mm nezměřím... celý příspěvek >
Fotky jezírek a filtrací, 13.6.2012
Hezký , trochu podobně to vypadalo včera u nás na place, jen byl "řeky proud" větší a voda nešla zespod .
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika