Příspěvky uživatele - 233.79

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slozeni pudy ve skleniku, 25.1.2015
Nechci být umanutý, ale stejně jsem se vzorců oné chemické reakce (postupné přeměny dusíkatého vápna na kyanovodík) nedočkal ani zde na fóru, ani v SZ. Asi to nějak přežiji.  Josef.
Prosím - název rostliny?, 25.1.2015
I já se kloním k Hančinu názoru, že je to pepřinec. Konkrétněji: nejspíše Peperomia pereskiifolia. (Případně hledejte dále anebo někdo znalejší mne prosím opravte). Josef.
Co je to za strom?, 6.1.2014
Ani po několikahodinovém pátrání jsem na správné určení nenarazil. Nevím. Upřesněte prosím velikost celé rostliny, velikost listů, neteče po poranění z listů, řapíků a stonku bílé (či jiné) mléko, jak vypadá vrchol rostliny..., Netušíte, kde... celý příspěvek >
Stará červená letní jabloň, 4.4.2013
V pohodě. Zprvu jsem sice byl trochu zaskočen tónem Vašeho příspěvku, ale pak jsem v něm dobromyslnou náladu objevil. Z databáze.dendrologieonline: Synonyma: Malus 'Broskvové letní', Malus 'Pfirsichroter Sommerapfel' Popis: roste slabě; plody... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika