Příspěvky uživatele - 102.162

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Topaz - výchovný řez, 3.4.2013
Už je z něj špičák, ale v pořádku, jen se rouhejte ;-) Děkuji i za Váš příspěvek. Je zajisté mnoho způsobů a jsem si jista, že i ten Váš by stál za pokus. Mě k rozhodnutí donutila má vize a věřte, že není na úkor plodnosti. Ted jsem v zahradnictní... celý příspěvek >
Topaz - výchovný řez, 3.4.2013
Vřeteno vypadá trochu jinak, tohle mělo znaky spíše chudé kotlovité koruny. Že bude koruna výše mi vyhovuje, protože bych za mžik chtěla pod jablůnkou sedávat, tedy lavička bude opodál, níže... strom je na svahu, zakončeným řadou velkých svahovek.... celý příspěvek >
Topaz - výchovný řez, 2.4.2013
no, terminál byl, tedy dva... jeden jsem pak řízla a tento zkrátila. Mám i ten chlup odstranit? Jo, děkuji, kůlnička je dobře rostlá :-D
Topaz - výchovný řez, 2.4.2013 Obsahuje fotku
po pár dnech po řezu se těsně nad pupenem udělala pěkná boule. Sleduji každý den co nového a přijde mě, že až se oteplí, tak to vypukne ;-)...jednu hodně zrácenou větévku jsem nechala coby terminál, tak snad je to O.K....nevím, nechám si poradit... celý příspěvek >
jsem se přihlásila, odběhla na zahradu a už je tu ze mě host :-)))
Topaz - výchovný řez, 2.4.2013 Obsahuje fotku
Našla jsem si na netu, co v zahrádkařské terminologii znamená slovo špičák... no a přišla úleva, ty Poseidonovy vidle byly neuchopitelný, lámala jsem si s nima hlavu celou zimu :-)
myslím, že o vřetenu v případě této trojnožky nemůže být řeč ;-)
Topaz - výchovný řez, 25.3.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, na podzim jsem zakoupila a vsadila zákrsek odrůdy Topaz, kterou jsem si moc přála. Až tak, že jsem vzala tento poslední neučebnicový kousek. Že je to koště jsem zjistila, až po nahlédnutí do literatury a projití inernetu. Z paní prodavačky... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika