Příspěvky uživatele - 230.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výsadba třešně do kompostu, 2.4.2013
Myslím, že v tom mám jasno. Díky všem za pomoc.
A ještě přihodím dotaz, který jsem kladl výše a asi zapadl. Dát do jámy nějaké hnojivo? Jaké?
Prostě musíte vykopat odpovídající díru Ano, s tím počítám, jak jsem uvedl v úvodním dotazu. očekáváte snad, že někdo zapřáhne káru a hodí vám na zahradu polovičku vlastního kompostu? Vždyť jsem psal, že nakoupím pytle vlastního kompostu.... celý příspěvek >
V tom místě, kde bude třešeň, je půda (asi 1m) navezená kvůli vyrovnání pozemku. Či spíše nahrnutá ze sousedních pozemků. Pod tím už je orignál "moje" jílovice :-)
To, že nemám čas a um na postavení domku přece neznamená, že od nyní si musím na všechno někoho najímat a jen se dívat z okna. Jednak si prací na zahradě odpočinu a jednak to chci vzít do vlastních rukou právě proto, že základní založení zahrady... celý příspěvek >
Ano, to mám připraveno jako záložní řešení, až budu upravovat plot a pokud se stromu nebude dařit.
Třešně mají rády hluboké a propustné půdy. Ano, jsem si toho vědom. Strom bude na terase (navšená půda ve výšce asi 1m), takže to snad nějakou vodu bude upouštět do boku. Snad tedy z té sadební jámy nevznikne bazén.
Kompost jsem založil loni - posekaná tráva z malé zahrady, moc toho není. Ornici bohužel nemám. Developer mi zahradu udělal ze spodiny. Jsem rád, že tam roste jakás takás tráva. Měl jsem si zahradu od začátku udělat sám nebo si na to sjednat... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika