Příspěvky uživatele - 194.32

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak ostříhat popínavou ostružinu, 2.4.2013
Díky všem za info... Snad to zvládneme... :-)
Dobrý den paní Lído,    děkuji za vysvětlení.Opravdu nebyla loni stříhaná... Takže teď ostříhat pouze ty odkvetlé výhony a ty dlouhé šlahouny nechat na příští rok?Nebo všechno zkrátit o cca 1/3?
...díky za rychlé info, bohužel nevím jak určit, které výhonky jsou loňské a které předloňské... :-(
Jak ostříhat popínavou ostružinu, 2.4.2013 Obsahuje fotku
...a ještě jednou... Jinak to roste ze ze, ě, ty kvetníky jsou tam jen položené... :-D
další foto
Dobrý den, "zdědili" jsme zahrádku, a roste nám tam popínavá ostružina... POradíte někdo jak ji rozumě ostříhat...?Foto v příloze... Díky za rady
Přežije buxus na fotce?, 6.8.2012
...děkuji za info... kořenový bal byl docela suchý... předpokládala jsem, že když to má ještě zelené lístečky, že by se to zachránit dalo... :-(
Přežije buxus na fotce?, 6.8.2012 Obsahuje fotku
buxus 2
Přežije buxus na fotce?, 6.8.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, dostala jsem dnes buxusi (prý) v hodně špatném stavu (viď foto)...Tak jsem je zkusila dát do kýble s vodou a do stínu... Myslíte že přežijí? Zítra nebo pozítří bych je chtěla přesadit na zahrádku... Díky za info
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika