|
Příspěvky uživatele - 194.32
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak ostříhat popínavou ostružinu, 2.4.2013 Díky všem za info... Snad to zvládneme... :-) |  | Jak ostříhat popínavou ostružinu, 2.4.2013 Dobrý den paní Lído,
děkuji za vysvětlení.Opravdu nebyla loni stříhaná... Takže teď ostříhat pouze ty odkvetlé výhony a ty dlouhé šlahouny nechat na příští rok?Nebo všechno zkrátit o cca 1/3? |  |
|  | Jak ostříhat popínavou ostružinu, 2.4.2013 ...díky za rychlé info, bohužel nevím jak určit, které výhonky jsou loňské a které předloňské... :-( |  | Jak ostříhat popínavou ostružinu, 2.4.2013  ...a ještě jednou... Jinak to roste ze ze, ě, ty kvetníky jsou tam jen položené... :-D |  | Jak ostříhat popínavou ostružinu, 2.4.2013  další foto |  | Jak ostříhat popínavou ostružinu, 2.4.2013  Dobrý den,
"zdědili" jsme zahrádku, a roste nám tam popínavá ostružina... POradíte někdo jak ji rozumě ostříhat...?Foto v příloze... Díky za rady |  | Přežije buxus na fotce?, 6.8.2012 ...děkuji za info... kořenový bal byl docela suchý... předpokládala jsem, že když to má ještě zelené lístečky, že by se to zachránit dalo... :-( |  | Přežije buxus na fotce?, 6.8.2012  buxus 2 |  | Přežije buxus na fotce?, 6.8.2012  Dobrý den, dostala jsem dnes buxusi (prý) v hodně špatném stavu (viď foto)...Tak jsem je zkusila dát do kýble s vodou a do stínu... Myslíte že přežijí? Zítra nebo pozítří bych je chtěla přesadit na zahrádku... Díky za info |  |
 |
|
|
|