Příspěvky uživatele - 13.197

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2016, 26.12.2015
Po létech pěstování tyčkových odrůd jsem kvůli malé výšce skleníku musel přejít na keříčková rajčata. Zasel jsem si Marienku F1, nebyl jsem nespokojený, ale na mou chuťově nejoblíbenější odrůdu Start F1 nemá. Poradí mně někdo keříčkovou odrůdu, která... celý příspěvek >
Výsadba třešně do kompostu, 1.4.2013
Mírná kyselost je OK, nebo ne? Navíc ta moje půda je neutrální či zásaditá, takže to se asi vyváží. Dnes jsem to měřil. Použil jsem test Neudorff, ale ten měří jen od 4 do 7 pH, takže nevím, jestli mám 7 nebo více.
Ano, to mísení s vykopanou zeminou je v každém návodu na sázení stromků. Proto se ptám, jestli to můžu obejít. Míchat se to bude těžko, rýčem se z té mé půdy dají nakrájet cihly, na kousky se to už moc nerozpadá. No nějak to teda zkusím nasekat... celý příspěvek >
Začátečnický dotaz: Budu pozítří sázet třešeň (Gisela 5). Protože mám mizernou půdu - žlutá, mazlavá (slín?) - chci vykopat větší díru a dát tam lepší materiál. Lepší půdu ale nemám, tak bych koupil koupil pár pytlů kompostu a zasadil to do něj.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika