Příspěvky uživatele - 129.43

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vytáhlé sazenice, 31.3.2013
Taky jsem měl zrcadla ale diamantová folie je prý lepší že prý odráží více světla než zrcadlo, tak uvidíme ale máte je docela pěkné na to co se děje venku.U nás, ostrava, od rána valí sních jak blázen.
Vytáhlé sazenice, 31.3.2013 Obsahuje fotku
I ja přispěju svou troškou do mlýna, i když jsem muž tak s Váma milá dámo nebo slečno plně souhlasím.Já už jsem z toho počasí a těch vytáhlých sazenic tak na nervy že když ženě spadla vařečka na sazenice a jednu zlomila tak mě řekla že jsem blázen a... celý příspěvek >
Jaká velikost kelímku při přesazení (pikýrování), 30.3.2013
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali při přesazení rostlinek rajčat, paprik stačí 2dci.kelímky aby vydrželi do výsadby, a stačí jedno přesazení.Rostlinky se sice vytahují vzhledem k letošnímu počasí ale postupně je zapouštím v kelímcích hloubějí,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika