|
Příspěvky uživatele - 30.169
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Smrk omorika, 26.11.2013 Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak pečovat o tento smrček.Zakoupil jsem ho v OBI v takovém květináčku a je tam přes něj takový zelený obal.Zatím ho mám ve sklepě a na vánoce bych ho chtěl dát domu.Kdy mám ten zelený obal sundat?..Jak často... celý příspěvek > |  | Ventil, 10.7.2013  Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli někdo neví jak se jmenuje ventil který tam pasuje.Vůbec nevím jaký tam mám dát a kde se dá sehnat.Děkuji předem za odpověď. |  |
|  | Kohout, 19.4.2013 A taky bych chtěl dodat, že přestal úplně pojímat :(. |  | Kohout, 19.4.2013 Dobrý den, řeším takový problém.Kohout přestal úplně kokrhat, teď mu bude rok.Nevíte čím to může být? |  | Pěstování rajčat 2013, 29.3.2013  Dobrý den, v úterý jsem zasel semínka rajčat.Potřeboval bych poradit jak jim mam často větrat.Ráno mam v pokoji kolem 18C. a přes den kolem 25C.Předem děkuji za odpověd.Jakub |  |
|
|
|