Příspěvky uživatele - 20.22

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Konference na kdouloni?, 29.3.2013
Zdravím Na podzim jsem obdržel poštou pěkné stromky z ovocné školky Kubačka přes objednávku na e-shop sadař vlada
Jablko Red Devil, 29.3.2013
Zdravím Odrudu Red Devil mam objednanou na jarní výsadbu. Jinné zasilkové firmy nabízejí podobně vypadající odrudy pod názvem Red Love. Jejich chuťové vlastnosti neznám, ale podle fotografii jsou tyto odrudy silně podobné Mičurinově odrudě Ruda... celý příspěvek >
Idaret, 5.11.2012
klidně múžou mít pravdu. Idared vyžaduje teplejší a sušší oblasti právě takové jako je Jižní Morava. Já si myslím, že pro Idared je nejhorší strupovitost a rakovina z vlhkých a chladnějších stanovišť než padlí, které se dá lehce eliminovat i... celý příspěvek >
Idaret, 5.11.2012
Zdravim Váš příspěvek potvrzuje mé tvrzení, že s oteplováním klimatu se začínájí i zlepšovat a měnit chuťové vlastnosti starých odrůd. Já mám nastarosti 15 ha 40letého jabloňového sadu ve tvaru čk. na podnoži A2 a kmenem Zuccalmagliovy renety ve... celý příspěvek >
Major, 5.11.2012
ahoj Na degustaci starých odrůd se rád k tobě zastavím osobně a pobavíme se spolu na ůrovni. Nezlob se na mě, ale poslouchat 3 hodiny o výsadbě stromků se zahradkáři je jak mluvit s mlynářem o mlýně. Samozřejmě je něco jiného jim vysvětlit... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika