|
Příspěvky uživatele - 161.12
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Akát, 10.4.2012 Hezký den, vysadil jsem na zahradě podél cesty tři akáty růžové, ale již druhou zimu mi dva vymrzly, jeden vyrazil z podnože a druhý nad místem roubování v minulém roce, ale po nynější zimě tyto výhony jsou suché. Je možné akáty očkovat, pokud vyrazí... celý příspěvek > |  | Co je to za odrůdu?, 26.12.2011 Dobrá rada nad zlato, kdyby tam byla napsána odrůda, tak si to přečtu, ale právě že tam bylo zapsáno jen zelená jablka, původ Česko. Přesto děkuji za Vaši poznámku.
Tonda |  |
|  | Co je to za odrůdu?, 25.12.2011 Zdravím, před vánocemi se v Albertu prodávala zelená jablka s původem v České republice, nevíte někdo, co je to za odrůdu? Děkuji
Tonda |  | Co je to za odrůdu?, 14.12.2011  Přikládám ještě jednu fotografii. Jablka dobře drží na stromě a toto je foto ze současnosti. Nechal jsem je tam pro ptáky. |  |
|
|
|