|
Husqarna 455e, 1.10.2010 No rad by som ale nemam zarážku piestu a bez toho neviem povolit spojku a dat dole kricí plech neviete mi poradiť ako by som este mohol povoliť spojku ked nemám zarážku piestu?? Za vašu radu Vám vopred pekne dakujem!!! |
 |
Husqarna 455e, 1.10.2010 No test s olejom sa osvedcil ked som nalial do pol nádržky olej tak ani kvapka a ked viac tak skoro plnu tak uz to kvapkalo no a sledoval som ze od kade to slzí no a spoza plechu čo je za spojkou a ja si myslím že to bude ten ovzdušnovací ventil... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Husqarna 455e, 30.9.2010 Ďakujem Vám za radu vyskušam olej naliat len do pol nádržky a dám Vám vedieť ako to dopadlo či sa vitekanie zastavilo alebo nie! |
 |
Husqarna 455e, 30.9.2010 Na HQ 455e je uroven mazacieho otvoru nižšie ako hladina nadržky oleju. Môže to tiež spôsobovať môj problém že olej vyťeká samovolne resp samospádom? |
 |
Husqarna 455e, 30.9.2010 Za vašu odbornú radu Vám velmi pekne ďakujem! A chcem sa Vás ešte opítať kedže sa v návode na obsluhu píše že po pílení resp.použití MP je potrebné vyprázdniť olejovú a benzínovú nádržku. Pripadá mi to ako by sa výrobca píly chcel vyhnúť možným... celý příspěvek > |
 |
Husqarna 455e, 30.9.2010 Dobrý den. No bohuzial ku karboratoru zama Vám to poslat neviem lebo to nieje s mojej hlavy ale to tu napisal host 49.219 skuste sa obrátit s prosbou na neho. Dakujem |
 |
Husqarna 455e, 29.9.2010 No ja to že HQ kupuje súčiastky viem a v podstate mi je to jedno lebo ci je to stihl alebo HQ sú tak skoro na jednej úrovni ale som zástancom HQ lebo mám s nimy dobrú skúsenosť a so stihlom velmi nie dobrú mal som od stihlu MS-180 a vydržala mi 3... celý příspěvek > |
 |
Husqarna 455e, 29.9.2010 No tak tak to mate pravdu ani ja som neni zastanca len jednej značky a presne hlavný je ten kto ručí za kvalitu.A v dnešnej dobe každý využíva lacnú pracovnú sylu ako je napr.v číne! Nič a nikto neni bez chyby a chyby resp zavady musia bit ved z čo... celý příspěvek > |
 |
Husqarna 455e, 29.9.2010 Ja som o stihle napisal len pravdu ved sa vyraba v čine či nie?? No a ja darcek nepotrebujem. Je to len vadný ovzdušnovaci venti čo je asi tak sučiaska za 2 eurá a servis tak na 30 min. No a ja som to nemyslel zo stihlom zle ved je na každom čo si... celý příspěvek > |
 |
Husqarna 455e, 29.9.2010 Dobrý deň. Ja mám tuto pilu také a sem s ní velmi spokojen nemam s ní žáden problém. A pokud mohu poradit obrte se na servis HQ. |
 |
|
 |
Husqarna 455e, 29.9.2010  Dobrý deň mám pílu HQ 455e je to farmárska výkoná píla 2.6kw. No mám jeden problém ked dlhšie nejde a je aj vyčistená tak s nej kvapká olej na mazanie reťaze, vie mi niekto poradit kde môžem hľadať chybu?? Pokial píla ide tak maže tak čerpadlo je... celý příspěvek > |
 |
Pila Hecht 945 nebo Raptor 243, 30.12.2009 No hecht neni píla je to čínsky šrot!!! A raptor tak isto. Za pílu považujem Husqarnu alebo Stihl |
 |