Příspěvky uživatele - 198.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Husqarna 455e, 1.10.2010
No rad by som ale nemam zarážku piestu a bez toho neviem povolit spojku a dat dole kricí plech   neviete mi poradiť ako by som este mohol povoliť spojku ked nemám zarážku piestu?? Za vašu radu Vám vopred pekne dakujem!!!
Husqarna 455e, 1.10.2010
No test s olejom sa osvedcil ked som nalial do pol nádržky olej tak ani kvapka a ked viac tak skoro plnu tak uz to kvapkalo no a sledoval som ze od kade to slzí no a spoza plechu čo je za spojkou a ja si myslím že to bude ten ovzdušnovací ventil... celý příspěvek >
Husqarna 455e, 30.9.2010
Ďakujem Vám za radu vyskušam olej naliat len do pol nádržky a dám Vám vedieť ako to dopadlo či sa vitekanie zastavilo alebo nie!
Husqarna 455e, 30.9.2010
Na HQ 455e je uroven mazacieho otvoru nižšie ako hladina nadržky oleju. Môže to tiež spôsobovať môj problém že olej vyťeká samovolne resp samospádom?
Husqarna 455e, 30.9.2010
Za vašu odbornú radu Vám velmi pekne ďakujem! A chcem sa Vás ešte opítať kedže sa v návode na obsluhu píše že po pílení resp.použití MP je potrebné vyprázdniť olejovú a benzínovú nádržku. Pripadá mi to ako by sa výrobca píly chcel vyhnúť možným... celý příspěvek >
Husqarna 455e, 30.9.2010
Dobrý den. No bohuzial ku karboratoru zama Vám to poslat neviem lebo to nieje s mojej hlavy ale to tu napisal host 49.219 skuste sa obrátit s prosbou na neho. Dakujem
Husqarna 455e, 29.9.2010
No ja to že HQ kupuje súčiastky viem a v podstate mi je to jedno lebo ci je to stihl alebo HQ sú tak skoro na jednej úrovni ale som zástancom HQ lebo mám s nimy dobrú skúsenosť a so stihlom velmi nie dobrú mal som od stihlu MS-180 a vydržala mi 3... celý příspěvek >
Husqarna 455e, 29.9.2010
No tak tak to mate pravdu ani ja som neni zastanca len jednej značky a presne hlavný je ten kto ručí za kvalitu.A v dnešnej dobe každý využíva lacnú pracovnú sylu ako je napr.v číne! Nič a nikto neni bez chyby a chyby resp zavady musia bit ved z čo... celý příspěvek >
Husqarna 455e, 29.9.2010
Ja som o stihle napisal len pravdu ved sa vyraba v čine či nie?? No a ja darcek nepotrebujem. Je to len vadný ovzdušnovaci venti čo je asi tak sučiaska za 2 eurá a servis tak na 30 min. No a ja som to nemyslel zo stihlom zle ved je na každom čo si... celý příspěvek >
Husqarna 455e, 29.9.2010
Dobrý deň. Ja mám tuto pilu také a sem s ní velmi spokojen nemam s ní žáden problém. A pokud mohu poradit obrte se na servis HQ.
Husqarna 455e, 29.9.2010 Obsahuje fotku
Dobrý deň mám pílu HQ 455e je to farmárska výkoná píla 2.6kw. No mám jeden problém ked dlhšie nejde a je aj vyčistená tak s nej kvapká olej na mazanie reťaze, vie mi niekto poradit kde môžem hľadať chybu?? Pokial píla ide tak maže tak čerpadlo je... celý příspěvek >
Pila Hecht 945 nebo Raptor 243, 30.12.2009
No hecht neni píla je to čínsky šrot!!! A raptor tak isto. Za pílu považujem Husqarnu alebo Stihl
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika