|
Příspěvky uživatele - 154.22
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bambusová nebo rákosová rohož na pergolu?, 11.7.2012 Tak už máme zkušenosti. Po měsíci je bambus úplně plesnivej. Hrůza, vždyť je na ven. Mylíte, že ho můžem reklamovat?
|  | Lilkoviště, 9.7.2012 Mirku jak ten lilek chutná? Já to ještě nikdy nejedla. Třeba jako cuketa? |  |
|  | Sklizeň rajčat 2012, 7.7.2012 A spouuustu chemie, aby to vydrželo do listopadu ne? |  | Sklizeň rajčat 2012, 6.7.2012 Já jsem půl rostliny zahrabala vodorovně do země kvůli dobrému zakořenění a teď se mi první rajčata válejí po zemi a rostliny mě začínají přerůstat. Budu muset některé nahoře už zaštipovat, protože už na ně nedošáhnu. Mám 172 cm.... celý příspěvek > |  | Pleseň na uhorkách, 28.6.2012 Sviluška? |  | Mušky na rajčatech, 22.6.2012 Já zapomněla včera kyblík s vodou vedle rajčat a dneska byl plný těchto mušek. |  | Sázení muchovníku, 20.6.2012 Já zasadila muchovník olšolistý od Starkla loni na jaře. Vůbec nic nenarostlo a letos také ne. No vlastně narostl, asi centimetr. Ale je živý. Nějak prostě čučí. Co s ním mám dělat? Neví někdo? |  | Žloutnutí listů, 14.6.2012 Hmm, jenže on už nemá ani jeden list... |  |
 |
|
|
|