Příspěvky uživatele - 225.173

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Grilování na kameni, 6.5.2013
na cisteni: nalit na teply sutr pivo a spachtle
Brusný kotouč na Gude 2500pro, 18.4.2013
tak uz mam brusku hecht doma. nechal jsem si to sestavit v obchode. vysla na rovnou dvojku-katalogova cena. kotouc v baleni byl samozrejme rozlomeny, tak mi misto nej dali 4,7mm kotouc, co meli skladem. pan mi ochotne vse ukazal a seznamil me s... celý příspěvek >
Brusný kotouč na Gude 2500pro, 22.3.2013
aha tak to urcite koupim tu hecht. lidi si tu stezovali, ze jim kotouc prasknul hned pri prvnim zpusteni, tak proto. ten kotouc jsem nevyhledaval podle rozmeru, ale podle pouziti. jsem si rikal, ze kdyz napisu 145x3,2x 22,3 tak ze   treba ten... celý příspěvek >
Brusný kotouč na Gude 2500pro, 21.3.2013
tam jsem se dival uz pred napsanim prizpevku a nasel jsem tam jenom ten ruzovej s dirou 22,3 za 250kc. a pak 100x 3,2x10. nekde na foru psali, ze je dobre predelat na 20mm a kotouce za sto korun. kdyz si vezmu ze ten puvodni nejspise... celý příspěvek >
Brusný kotouč na Gude 2500pro, 21.3.2013
Chtel bych si poridit brusku Einhell BG-CS 235 E Blue za 1600 Kc. Je to nejspise obdoba podobnych gude, hecht apod. s upravou unasece 20mm pocitam, ale poradte mi prosim brusne kotouce co budou k brusce potreba - asi 3,2...,.s prumerem unasece... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika