Příspěvky uživatele - 49.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování rajčat 2013, 28.3.2013
Mirek, Niekde (nespominam si v k ktorej diskusii) som cital, ze ste mali problem s pouzitim nekvalitneho kupeneho substratu u rajcin. Islo o klasicky zahradny substrat kupovany v zahradnictve, alebo marketoch, alebo o nieco specialnejsie. Aky... celý příspěvek >
Hnojení, postřiky rajčat - rady, 28.3.2013
Dakujem za reakcie. Mam k dispozicii varny kotol(zabijackovy 80 l), ktory sa uz neda pouzit na varenie pre ludi (prasknuty smalt). Je mozne odlezany hnoj, kompost a podobne organicke materialy pomocou tepla zbavit v takomto zariadeni patogenov a... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 27.3.2013
Dnes zasiate Chio Chio San, Ljubimij, Kosmonaut Volkov, Rio Fuyeho - ruske a ukrajinske odrody + Tomatoberry garden druhy pokus (dnes som skontroloval 2 semienka spred tyzdna, zrejme s nich uz nic nebude) Uz ma caka len anglicka sadba - Jubilee,... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 26.3.2013
O mesiac mozme porovnat znova.
Mirek, preco uz nepresadzat? Do vysadby na zahon to vidim tak o 6-7 tyzdnov. Chladnejsie miesto by sa naslo u rodicov v zimnej zahrade, kde je vsak velky rozdiel dennej a nocnej teploty. Cez den cca 20 v noci 10-12. Nebol by to problem?
Dakujem za rychlu reakciu 
Hnojení, postřiky rajčat - rady, 26.3.2013
Neviem ci som spravne pochopil to prevrstvenie zeminou. Rozhodit hnoj a zarylovat do zeme na 10 cm? + na spodok jamy vysypat kompost
Hnojení, postřiky rajčat - rady, 26.3.2013
Mam k dispozicii 3 rocny kravsky hnoj. Je mozne zapracovat ho do zeme aj pred sadenim resp. mesiac pred tym? Ak ano, ake mnozstvo hnoja mam pocitat na jeden koren? Mozem ho pripadne skombinovat s kompostom, ktoreho vsak nemam vela. Mozno 2-3... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 26.3.2013 Obsahuje fotku
Takto to vypada dnes na mojom okne(takto mam obsadene celkom 3 okna). Rajciaky siate 20.2., pred 12 dnami presadene z pareniska do 2 dl plastakov. Na moj vkus su dost velke, ale este jedno presadzanie do pollitrakov ich este caka. Snad ich to... celý příspěvek >
Foliovnik nemam, budem dufat, ze ich pliesen nenapadne. Citam ze su to chutne rajciaky.
Semena su od Suttons seeds suttons.co.uk kupil som 3 balenia, vysial jedno tj 6 semien. Nezda sa mi to... dam im este par dni. Zabudol som, ze Banana orange to trvalo tiez takmer tyzden... a to boli v miniparenisku s dalsimi 3 odrodami,... celý příspěvek >
Ahoj, nemate nahodou skusenosti s cherry Sungold F1, pripadne SunSugar? Pripadne s Kosmonaut Volkov, Chio Chio San? Inak Tomatoberry garden z Anglicka, siate 19.3. zatial ani klicek. Uz sa zacinam obavat. Ostatnych 40 odrod islo zo zeme... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 18.3.2013
Nepoznate nahodou stranky poskytujuce rebricky top svetovych odrod rajciakov(myslim najchutnejsich) ? Pripadne rozsiahle ankety pestovatelov?  Ako su na tom s popularitou odrody z Madarska, Bulharska, Grecka byvalej Juhoslavie, Turecka... celý příspěvek >
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 17.3.2013
Cestne prehlasujem , ze tieto su naozaj tie posledne  : Sungold F1, Wapsipinicon peach F1, Moneymaker Fajn ze existuje toto forum, tu sa citim byt pochopeny
Ako spravne pestovat planty rajcin?, 15.3.2013
Mam par otazok, v stredu som prvy krat presadzal rajciny -z minipareniska do 2 dl plastovych poharov. Snazil som sa zasypat ich po klicne listy. Niektore odrody vsak maju medzi klicnymi listkami a prvym parom dost velky odstup (asi kvoli teplote... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika