Příspěvky uživatele - 150.232

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
IBC kontejner - vibrační čerpadlo - tlakový spínač - rozstřikovač, 17.5.2013
Pro mě problém není, já bych to tak nikdy nezapojil. Nepovažuji ale za správné, doporučovat řešení, které zkracuje životnost čerpadla a nebo ho dokonce poškozuje.
IBC kontejner - vibrační čerpadlo - tlakový spínač - rozstřikovač, 16.5.2013
Jestli je to zapojeno podle popisu, pak to funguje jen pouhou náhodou. Už jen čerpadla typu Malyš fungují při častějším používání obvykle max. 1 až 2 roky. Doporučuji raději odborné zapojení.
IBC kontejner - vibrační čerpadlo - tlakový spínač - rozstřikovač, 16.5.2013
Čerpadlo typu Malyš je tzv. plnoprůtokové a není určeno do tlakových sestav. Může, bez záruky spolehlivosti, nějakou dobu fungovat s tlakovým spínačem nejnižší tlakové řady, ale vždy ve spojení s tlakovou nádobou (pružný polštář). Pro vaše zapojení... celý příspěvek >
IBC kontejner - vibrační čerpadlo - tlakový spínač - rozstřikovač., 15.5.2013
Jen velmi krátce. V celkovém výsledku tedy NE.
Benzinová sekačka, 10.5.2013
Četl jsem několik Vašich příspěvků, v kterých doporučujete Hondy. Věřím, že profi stroje jsou skutečně kvalitní. Motory Honda na hobby strojích ale bývají často označovány jako chouloustivé a poruchové. Jako držáky bývají spíše označovány motory... celý příspěvek >
Nůž 56 cm do sekačky Floraself, 10.5.2013
Mám tutéž sekačku Floraself HB 6056 BLR z roku 2004 od firmy Grania (Francie). Délku nože má 55 cm. Náhradní nůž jsem několikrát bez úspěchu sháněl. Klínový řemen na pohon (nestandartní rozměr) jsem sehnal u firmy Toninger Brno. Možná seženou i něco... celý příspěvek >
Vzdálenost přísavníků při výsadbě, 2.5.2013
Sázel jsem na exponované stanoviště 1,5,metru od sebe a trvalo 5 let, než se zapojili a rozrostli. 
Mechanický tlakový spínač?, 28.4.2013
Šneková čerpadla by neměla spínat vícekrát jak 2x za minutu. Rozhodně se vyvarujte připojování dalších stykačových systémů, které celou situaci jen komplikují. Řešením je zvolení vhodného čerpadla a správné dimenzování potrubí. Jestli čerpadlo... celý příspěvek >
Mechanický tlakový spínač?, 28.4.2013
Už se to tady v mnoha vláknech probíralo. Místo tlakového spínače se používá spínací automat (presscontrol). Musí ale k němu být čerpadlo s oběžným kolem (odstředivé). Nebo tzv. ponorná vodárna (čerpadlo s vestavěnou elektronikou). Pokud při běhu... celý příspěvek >
Štěrbinový filtr zapojený gravitačně a za tím další filr, 24.4.2013
Říkal nedělat další prostupy mimo vstupů guly a skimmeru... A vhodné je tam mít obojí. V každém lepším jezírkářském obchodu je schema gravitačního zapojení (např. Banáta).
Magnolie, 24.4.2013
Nejde to, magnolie by se neměly stříhat. A nebo potom nepokvetou. Většina magnólií je vyšší. Snad zkusit některý zakrslejší druh, např. May-to-Frost.
Čerpadlo vs. vodárna vs. automat, 16.4.2013
Aha, tak nejdříve trochu vysvětlení. Spínací automat (presscontrol) je elektronické zařízení, které nahražuje klasický tlakový spínač. Při každém otevření kohoutku dojde k sepnutí čerpadla. Zařízení tedy hlídá pokles tlaku přes spodní (spínací) mez... celý příspěvek >
Čerpadlo vs. vodárna vs. automat, 16.4.2013
Membránová, tedy plnoprůtoková, čerpadla se nemohou používat ve spojení se spínacím automatem. Pokud by tedy chtěl použít, kvůli kolísání tlaku, automat, je nutné použít čerpadlo s oběžným kolem. Jen poznámka pod čarou jako můj osobní názor.... celý příspěvek >
Čerpadlo vs. vodárna vs. automat, 15.4.2013
O vibračním čerpadle nemůže být v takovémto případě ani řeči. V cenové hladině, jakou dotazující předpokládá, lze použít jen hobby sestavu sacího čerpadla. V případě poruchy obvykle neopravitelné, takže koupit nové. V případě vynaložených 7 až 8... celý příspěvek >
Darling po zime ide na sucho, 7.4.2013
Až jih vyhodíte do šrotu tolik jako já, tak vám to bude také jasné...
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika