|
Příspěvky uživatele - 45.11
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zalévání banánovníku Musa basjoo v zimě, 29.11.2008 Prosím o radu, jak zalévat banánovník Mussa basjoo v zimním období. Na jaře jsem sazenice tohoto banánovníku zasadil do asi 60-80 litrových dřevěných škopků.Přes léto vyrostly do výšky asi 1,5 metrů.Ted na zimu jsem je uschoval do bývalého chléva,... celý příspěvek > |  | Choroba jablek, 18.11.2008 Děkuji za Vaše rady, zkusím s tím příští rok něco udělat. |  |
|  | Choroba jablek, 17.11.2008  Dobrý den,
mám dotaz, jestli někdo z vás nezná příčinu hnědých skvrn na jablkách - přikládám fotky. Pokud někdo ví o co jde, jaká je možnost léčení a prevence?
Předem děkuji za odpovědi |  | Ořezání ovocných stromů na podzim, 2.11.2008 Jde hlavně o to, zda stromy nomrznou, nebo přímo nezmrznou.O kvetení mi ani tak nejde, protože mají každý rok, až moc ovoce. |  | Ořezání ovocných stromů na podzim, 28.10.2008 Dobrý den,
zajímalo by mě, jestli bych mohl z několika ovocných stromů ted na podzim ořezat nepotřebné silnější větve.Mám ted čas na tuto práci, ale nevím, jestli to ovocným stromům ted před zimou nevadí.
Děkuji František |  | Kde se dá půjčit secí strojek na trávu, 17.3.2008 Dobrý večer, potřebuji zaset 2000 m trávníku a zajímalo by mně, zda někdo z Vás neví, kde by se dal půjčit v okolí Žďáru nad Sázavou, secí strojek na trávu.Myslím, že by byl lepší, než sít travní semeno rukou.
Děkuji |  | Zkušenosti se svařováním el. svařečkou na travních traktorech, 4.1.2008 Dobrý večer,
potřeboval bych si na travním traktoru Partner 200 HRB svařit nový nárazník a nevím, zda na traktoru není nějaké el. zařízení, nebo elektronika,které by se svařovacím proudem, mohly poškodit. Pomohlo by přípaně odpojení... celý příspěvek > |  | Dotaz na majitele trav. traktorů, 4.1.2008 Prosím ještě další majitele travních traktorů o jejich zkušenosti s ovládáním pojezdu. Děkuji |  | Dotaz na majitele trav. traktorů, 30.11.2007 Dobrý den, zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s ovládáním pojezdu travních traktorů s hydrostatickou převodovkou. U Hondy jsem viděl, že má na pojezd 2 ovládácí pedály, jeden pro pojezd vpřed, druhý pro pojezd vzad. Myslím, že ovladatelnost... celý příspěvek > |  | Teplota výfukových plynů, 29.11.2007 Myslel jsem, jaká je přibližná teplota výfukových plynů, které vychází z výfuku u travního trakturka. |  |
|  | Teplota výfukových plynů, 28.11.2007 Dobrý večer,
potřeboval bych vědět, jaká je teplota výfukových plynů u benzínových čtyřtaktních nepřeplnovaných motorů. A jestli je teplota u motoru stejná, jako teplota výfuk. plynů, které již vycházejí z tlumiče.
Děkuji za případné... celý příspěvek > |  | Nepravidelné volnoběžné otáčky u nového travního traktůrka, 23.11.2007 Dobrý den, koupil jsem nový travní traktůrek Partner 200 107 HRB. Překvapilo mě, jaký má nepravidelný volnoběh, otáčky se neustále v rychlém sledu zvyšují a snižují. Prodejce mi sdělil, že se to po určité době provozu upraví. Zajímalo by mě, zda s... celý příspěvek > |  | Travní traktůrek Traktor Partner 185 107 HRB, 4.11.2007 Dobrý večer, zajímalo by mě, jestli nemá někdo z vás zkušenosti s travními traktory Partner. V servisu mi doporučili traktůrek Partner 185 107 HRB, prý mají solidní podvozek i žací ústrojí z Husqarny. Kolik válců má motor u tohoto typu?... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|