Příspěvky uživatele - 45.11

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zalévání banánovníku Musa basjoo v zimě, 29.11.2008
Prosím o radu, jak zalévat banánovník Mussa basjoo v zimním období. Na jaře jsem sazenice tohoto banánovníku zasadil do asi 60-80 litrových dřevěných škopků.Přes léto vyrostly do výšky asi 1,5 metrů.Ted na zimu jsem je uschoval do bývalého chléva,... celý příspěvek >
Choroba jablek, 18.11.2008
Děkuji za Vaše rady, zkusím s tím příští rok něco udělat.
Choroba jablek, 17.11.2008 Obsahuje fotku
Dobrý den, mám dotaz, jestli někdo z vás nezná příčinu hnědých skvrn na jablkách - přikládám fotky. Pokud někdo ví o co jde, jaká je možnost léčení a prevence? Předem děkuji za odpovědi
Ořezání ovocných stromů na podzim, 2.11.2008
Jde hlavně o to, zda stromy nomrznou, nebo přímo nezmrznou.O kvetení mi ani tak nejde, protože mají každý rok, až moc ovoce.
Ořezání ovocných stromů na podzim, 28.10.2008
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli bych mohl z několika ovocných stromů ted na podzim ořezat nepotřebné silnější větve.Mám ted čas na tuto práci, ale nevím, jestli to ovocným stromům ted před zimou nevadí. Děkuji František
Kde se dá půjčit secí strojek na trávu, 17.3.2008
Dobrý večer, potřebuji zaset 2000 m trávníku a zajímalo by mně, zda někdo z Vás neví, kde by se dal půjčit v okolí Žďáru nad Sázavou, secí strojek na trávu.Myslím, že by byl lepší, než sít travní semeno rukou. Děkuji
Zkušenosti se svařováním el. svařečkou na travních traktorech, 4.1.2008
Dobrý večer, potřeboval bych si na travním traktoru Partner 200 HRB svařit nový nárazník a nevím, zda na traktoru není nějaké el. zařízení, nebo elektronika,které by se svařovacím proudem, mohly poškodit. Pomohlo by přípaně odpojení... celý příspěvek >
Dotaz na majitele trav. traktorů, 4.1.2008
Prosím ještě další majitele travních traktorů o jejich zkušenosti s ovládáním pojezdu. Děkuji
Dotaz na majitele trav. traktorů, 30.11.2007
Dobrý den, zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s ovládáním pojezdu travních traktorů s hydrostatickou převodovkou. U Hondy jsem viděl, že má na pojezd 2 ovládácí pedály, jeden pro pojezd vpřed, druhý pro pojezd vzad. Myslím, že ovladatelnost... celý příspěvek >
Teplota výfukových plynů, 29.11.2007
Myslel jsem, jaká je přibližná teplota výfukových plynů, které vychází z výfuku u travního trakturka.
Teplota výfukových plynů, 28.11.2007
Dobrý večer, potřeboval bych vědět, jaká je teplota výfukových plynů u benzínových čtyřtaktních nepřeplnovaných motorů. A jestli je  teplota u motoru stejná, jako teplota výfuk. plynů, které již vycházejí z tlumiče. Děkuji za případné... celý příspěvek >
Nepravidelné volnoběžné otáčky u nového travního traktůrka, 23.11.2007
Dobrý den, koupil jsem nový travní traktůrek Partner 200 107 HRB. Překvapilo mě, jaký má nepravidelný volnoběh, otáčky se neustále v rychlém sledu zvyšují a snižují. Prodejce mi sdělil, že se to po určité době provozu upraví. Zajímalo by mě, zda s... celý příspěvek >
Travní traktůrek Traktor Partner 185 107 HRB, 4.11.2007
Dobrý večer, zajímalo by mě, jestli nemá někdo z vás zkušenosti s travními traktory Partner. V servisu mi doporučili traktůrek Partner  185 107 HRB, prý mají solidní podvozek i žací ústrojí z Husqarny. Kolik válců má motor u tohoto typu?... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika