Příspěvky uživatele - 248.13

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
tulipany, jejich rychlení, 18.1.2008
Koupil jsem si v lednu cibulky tulipanů a neví jak bych docílil jeih vykvetení. To znamená jak jse dají tak zvaně rychlit?
destilační přístroj, 4.12.2007
Když píšete že je tolik těsnění, tak my poradte nějaky kontakt kde bych mohl nějake těsněni sehnat dík.
destilační přístroj, 30.11.2007
Děkuji za rady o těsněni. Zkoušel jsem to jenom stou moukou ale pořád jsem to musel přetěsnovat tak to skusim ještě s přidáním toho popele.
destilační přístroj, 26.11.2007
Díky za radu o těsnění a ještě jsen se chtěl zeptat na těsněni kotle dal jsem normalni těsneni co se použiva na tlakovem hrnci a trochu to šlo citit v alkoholu potom jsem použival jako tesněni mouku z vodou a nebylo to ono pořád jsem to musel... celý příspěvek >
destilační přístroj, 25.11.2007
Chtel jsem se zeptat jake těsněni používate jestli nějake silikonove v tube a nebo muže bejt teflon, dik.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika