|
Příspěvky uživatele - 142.6
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Střešní krytina na dřevník, 15.9.2014 já jsem se díval na něco takového:
- Onduline Pergola Roof
- Tegola Garden Roof Colour
co vy nato, je třeba pod to na bednění ještě něco dávat?
|  | Střešní krytina na dřevník, 15.9.2014 a nějaké konkrétní doporučení? |  |
|  | Střešní krytina na dřevník, 15.9.2014 zdravím kolegy,
potřebuji poradit taky nějakou levnou krytinu na "dřevník", 1,5 x 4 m, malý sklon cca 5 cm/1 m, bednění z prken, je to vpodstatě prodloužení střechy staré šopy. Co tak čtu, nejvíc by se mi líbil nějaký modifikovaný pás s... celý příspěvek > |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 31.3.2014 Chválím tady všechny kutily, jste borci! Já takové ambice nemám..:) Chtěl bych něco malé, max s douzováním v komíně, né samotnou udírnu, tu mám na zahradě. Měl bch to u pergoly a přemýšlím jestli koupit krb v baumaxu za 4 tis. Kč, nebo jestli se do... celý příspěvek > |  | Má zkušenost s Hechtem 945, 30.10.2013 Tak mám pilu přes rok, něco jsem s ní nařezal (ale néé moc), teď ji mám v servisu s rozbitou startovací kladkou (už opraveno - 200 Kč). Předtím jsem ji dával seřídit na víkendové kácení (8 stromů), 2 pily moje 945ka a známého 20 let stará Jonsered... celý příspěvek > |  | Studna - narážečka, 18.3.2013 a na kolik taková studna přijde? :) |  | Studna - narážečka, 7.3.2013 Dobrý den,
chtěl by na zahradě u RD využít vysoké spodní vody a udělat studnu tzv. narážečku pro využití na zahradě. O tomto typu studní akorát vím, že existuje, ale to je tak všechno, jinak nemůžu nic najít. Máte někdo tuto studnu? Na kolik cca... celý příspěvek > |  | Hecht 548SW v D-testu, 5.3.2013 Takže spokojenost se sekačkou? taky jsem četl D-tes a dopadla velice dobře..Kde jsi sehnal za 6 tis? |  | Zkušenosti ze sekačkou Nordix z OBI, 5.3.2013 Zdravím kolegové,
máte někdo sekačku zn. Nordix z OBI. Mají ji teď v OBI v akci za necelých 5 tis. Kč, má pojezd, 3,5 koníků, 60l koš, centrální nastavení výšky sečení a mulčovací sadu. Nikde jsem o té značce nic nenašel. Prý je to nějaká... celý příspěvek > |  | Jakou levnou benzínovou pilu?, 25.1.2013 koupil jsem toho Hechta a zatím max spokojenost :) |  |
|  | Jak naložit maso na uzení, 23.1.2013 zdravím kolegové,
chystám se poprvé udit (dřevo meruňka a třešeň), chtěl bych mít maso naložené ve sklepě, mám tam ale 10st a ne zmiňovaných max 8st, je v tom nějaký problém? Tchán říkal, že není jen to mít naložené 2 týdny a ne 3-4.
Co... celý příspěvek > |  | Jakou levnou benzínovou pilu?, 16.4.2012 ale taky je na heurece 20 spokojenych zakazniku... to uz jsi tady necitoval, navi prodkt ktery ma 100% hodnoceni jsem jeste nevidel :) |  | Jakou levnou benzínovou pilu?, 16.4.2012 tak nakonec to bude panove asi tak, ze vezmu toho Hechta... budu mit asi slevu,, 2 roky zaruka, dobre reference... asi to zkusim :) |  | Sekačka na 500m2 pozemek, 11.4.2012 nakonec to vyhrál Mountfield 4820 v akci s kamerou gratis a spokojenost...:) |  | Jakou levnou benzínovou pilu?, 11.4.2012 Zdravím kolegove, odesla mi moje prvni pila Zenoah Komatsu GZ 400 a hledam levnou nahradu, libila by se mi samozrejme nejaka Stihlka za 20 tis., ale to proste nemam a nedam... Rezu jen pro sve potreby, palivove drivi na vytapeni jednoho maleho RD... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|