Příspěvky uživatele - 243.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy sklízet rajčata, 21.8.2013
No, to je dotaz . V sezóně, kdy mají možnost dozrát na rostlině se trhají zralá nebo téměř zralá, na konci sezóny, když už hrozí noční mrazíky se sklízejí dorostlá zelená rajčata, která postupně dojdou.
Plíseň na rajčatech, 19.8.2013
Já bych to na ty třásněnky tipovala, na jaře jsem je na rajčatech měla (v zimní zahradě), listy byly ze spodní strany stříbřité, zvrchu byly nahnědlé...
Kdy zastipnout horni cast rajcat aby dozrala?, 19.8.2013
Nevím, kde jste na to s tou tmou přišla, ale my je máme normálně na světle a dozrají také
Sklizeň rajčat 2013, 17.8.2013
I ve skleníku nestojí za nic - i při pravidelném zalévání praská, chuťově také nic moc.
Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 16.8.2013
To Mirek - v srpnu je normální, že jsou chladná rána, viz svatá Anna, chladna zrána.
Mulcovani topinanbur zpusobilo krouceni listu, 13.8.2013
Už se tu probíralo v několika diskusích, třeba - Herbicidy na zahradě aneb konec rajčat v Čechách
Sklizeň rajčat 2013, 12.8.2013
Protože ve Španělsku je zalévají mořskou vodou
Sklizeň rajčat 2013, 10.8.2013
S tím zaléváním byste mohl kandidovat do soutěže "vobjev roku"
Odrůda rajčete k sušení, 9.8.2013
Pro Staniol - loni jsem sušila Spencer, chuťově lepší než velká na plátky.
Papriky Amy, 9.8.2013
Ale zčervená, v botanické zralosti je červená...
Papriky Amy, 9.8.2013
Nevyrostou.
Jak poznám zralý meloun ve skleníku?, 9.8.2013
Poklepem se to pozná, ale musí vám to někdo předvést, špatně se to popisuje, musí se to slyšet. Možná to chce zkusit někde v obchodě, teď už budou zralé všechny melouny (možná)  - při cvrnknutí nesmí meloun zvonit, je to takový tupý zvuk.
Sklizeň rajčat 2013, 8.8.2013
Cherokee, ta fotka je z webu, vlastní rajčata byla snězena bez focení a na další se čeká. Dala jsem ji sem pro ilustraci, jakou mají barvu, když jsou zralá. Chuťově jsou docela dobrá, sladká, málo semínek, tenká slupka. Venku jsou rostliny docela... celý příspěvek >
Má ještě cenu vyset mrkev?, 8.8.2013
Netuší, ale zkracuje se světlá část dne. V produkčních sklenících se musí rostliny přisvětlovat.
Sklizeň rajčat 2013, 7.8.2013 Obsahuje fotku
Cherokee černé není, je takové špinavě vínové
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika