|
Příspěvky uživatele - 243.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kdy sklízet rajčata, 21.8.2013 No, to je dotaz . V sezóně, kdy mají možnost dozrát na rostlině se trhají zralá nebo téměř zralá, na konci sezóny, když už hrozí noční mrazíky se sklízejí dorostlá zelená rajčata, která postupně dojdou. |  | Plíseň na rajčatech, 19.8.2013 Já bych to na ty třásněnky tipovala, na jaře jsem je na rajčatech měla (v zimní zahradě), listy byly ze spodní strany stříbřité, zvrchu byly nahnědlé... |  |
|  | Kdy zastipnout horni cast rajcat aby dozrala?, 19.8.2013 Nevím, kde jste na to s tou tmou přišla, ale my je máme normálně na světle a dozrají také |  | Sklizeň rajčat 2013, 17.8.2013 I ve skleníku nestojí za nic - i při pravidelném zalévání praská, chuťově také nic moc. |  | Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 16.8.2013 To Mirek - v srpnu je normální, že jsou chladná rána, viz svatá Anna, chladna zrána.
|  | Mulcovani topinanbur zpusobilo krouceni listu, 13.8.2013 Už se tu probíralo v několika diskusích, třeba - Herbicidy na zahradě aneb konec rajčat v Čechách |  | Sklizeň rajčat 2013, 12.8.2013 Protože ve Španělsku je zalévají mořskou vodou |  | Sklizeň rajčat 2013, 10.8.2013 S tím zaléváním byste mohl kandidovat do soutěže "vobjev roku" |  | Odrůda rajčete k sušení, 9.8.2013 Pro Staniol - loni jsem sušila Spencer, chuťově lepší než velká na plátky. |  | Papriky Amy, 9.8.2013 Ale zčervená, v botanické zralosti je červená... |  |
|  | Papriky Amy, 9.8.2013 Nevyrostou. |  | Jak poznám zralý meloun ve skleníku?, 9.8.2013 Poklepem se to pozná, ale musí vám to někdo předvést, špatně se to popisuje, musí se to slyšet. Možná to chce zkusit někde v obchodě, teď už budou zralé všechny melouny (možná) - při cvrnknutí nesmí meloun zvonit, je to takový tupý zvuk.
|  | Sklizeň rajčat 2013, 8.8.2013 Cherokee, ta fotka je z webu, vlastní rajčata byla snězena bez focení a na další se čeká. Dala jsem ji sem pro ilustraci, jakou mají barvu, když jsou zralá. Chuťově jsou docela dobrá, sladká, málo semínek, tenká slupka. Venku jsou rostliny docela... celý příspěvek > |  | Má ještě cenu vyset mrkev?, 8.8.2013 Netuší, ale zkracuje se světlá část dne. V produkčních sklenících se musí rostliny přisvětlovat. |  | Sklizeň rajčat 2013, 7.8.2013  Cherokee černé není, je takové špinavě vínové |  |
 |
|
|
|