Příspěvky uživatele - 243.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata pro sezónu 2014, 3.5.2014
Tak to bych šla zatopit už teď hned, do rána, podle zkušeností, teplota klesne ještě tak o tři, čtyři stupně.
Kdy a jak vyset plicník, 30.4.2014
Podařilo se mi posbírat semena plicníku (na skalce u činžáku, na zahradě ho nemám). Nevíte někdo, kdy semena vyset, jak hluboko...?
Rajčata pro sezónu 2014, 28.4.2014
Dejte fotku, i detaily listůn (i ze spodní strany), pak bude možné posoudit, co jim je.
Nevím co jsem vysela, 23.4.2014
To druhé je něco slézovitého
Nevím co jsem vysela, 23.4.2014
Měsíček
Sazeničky rajčat, 23.4.2014
Pokud jsou na listech černé tečky, jsou sazenice napadeny třásněnkami. Svilušky jsou rezavé až hnědé, vytvářejí při větším napadení pavučinku. Podle poškození listů to tipuji na ty třásněnky, ošetřete přípravkem Vertimec, funfuje na oboje potvory,... celý příspěvek >
Pestovani kvetaku - poprve, 17.4.2014
Přesně tak, já mám květák venku už asi tři týdny. Květák bez problémů snese slabší mráz, vydržel i -7ºC. Pro úspěšné vypěstování květák potřebuje hnojivo s molybdenem, jinak nevytvoří pěkné růžice. Jo a při výsadbě zasaďte až po "srdíčko", aby... celý příspěvek >
Usychání rododendronu, 14.4.2014
Podle toho, jak vypadá okolí rostliny, bych řekla, že není zasazený v kyselé půdě (ideálně rašelina nebo substrát pro vřesovištní rostliny) a rostlina trpí přebytkem vápníku. Také je nutné zalévat dešťovou vodou. Pokud je rostlina zasazená nedávno,... celý příspěvek >
Mate nekdo paulownií?, 14.4.2014
Máme ji v Přerově, několikrát omrzly již vyrašené pupeny, je velmi citlivá na mráz, první podzimní přímrazek ji spolehlivě odlistí. Máme ji cca 12 let, poslední čtyři roky by i kvetla (nasazuje poupata na podzim), ale zimní teploty pod -10ºC... celý příspěvek >
Choroba paprík - poradte, 4.4.2014
Plíseň to není, nejspíš je poškozeno sviluškou nebo třásněnkami.
Problém se základy pro skleník, 3.4.2014
Co je to 40 cm, my máme rozdíl na úhlopříčce 70 cm. Skutečně jsme na jedné straně odkopali cca 20cm, na druhé dosypali půl metru. Dveře máme z obou stran - na jedné v úrovni terénu, na druhé dva schody...
Čím zlikvidovat řepku?, 3.4.2014
Jenže to mu vezme i jetel, který je součástí luční směsi
Předpěstování košťálovin, 22.3.2014
Já vysévám košťáloviny do výsevního substrátu do kelímku, po vyklíčení přepikýruji do sadbováčků, opět do výdevního substrátu. teplota při výsevu cca 12°C. Zalévám "akorát", nehnojím.
Kysané zelí, 3.3.2014
Šlo.
Vytahla rajčata, 3.3.2014
A zase se tu s vámi budou někteří hádat, že není možné, abyste měl na konci května zralá rajčata a řešit jak se vlastně počítá doba zrání. To už tu bylo..., jinak i já rajčata  sázím půlmetrová (i víc), často s malými rajčátky, jsem též... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika