Příspěvky uživatele - 243.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přesazování dýní a cuket, 29.5.2014
Ano, je to možné, běžně to dělám, ze zahrnutého stonku vyrazí další kořínky.
Něco o rajčatech odjinud, 29.5.2014
Myslím si, že to bude nějaká mochyně.
Nekvetoucí rododendron, 27.5.2014
Nám některé nekvetly také, nezmrzly, "jen" na podzim nenasadily poupata.
Rajčata - divné zbarvení listů, 22.5.2014
Podívejte se jestli na nich neuvidíte černé tečky (trus). Jinak třásněnky jsou velmi pohyblivé černé čárečky (dospělci) nebo žlutavé čárky (larvy), dospělci nebývají vidět, prozradí je právě ten trus. Svilušky jsou malincí "pavoučci" menší než 1mm,... celý příspěvek >
Rajčata - divné zbarvení listů, 22.5.2014
Od sluníčka to nebude, já bych to tipovala na masívní napadení třásněnkami.
Rajčatům opadávají listy, 20.5.2014
Zřejmě napadení třásněnkami
Rajčata, cukety, dýně - máte už vysazené na záhonech?, 16.5.2014
Jak se jim teď vede? Já jsem se naštěstí nenechala zviklat a rajčata jsem místo na záhon šoupla zpátky do skleníku. Po dnešní větrné a lijákovité noci by asi rostliny měly dost.
Nový klínový řemen pro pohon sekačky, 15.5.2014
Po šesti nebo sedmi sezónách nám loni na podzim spadl při sečení klíňák z Hondy Izy. V servisu ho vyměnili při posezónní údržbě, po pár letošních sekáních včera spadl zase. V servisu, který je jediný v Přerově, takovou banalitu samozřejmě neměli.... celý příspěvek >
Přehuštěné/omotané kořeny sazenice rajčat, 10.5.2014
No to je zase dotaz ;) - proboha neaplikujte to, co jste si nastudoval o dřevinách na rajčata, kořeny jim neprořezávejte, maximálně je trochu uvolněte.
Japonská vrbička - množení, 9.5.2014
Na vlastních kořenech mi přežila -34C.
Rajčata, cukety, dýně - máte už vysazené na záhonech?, 8.5.2014
Taky si myslím, že nemá cenu spěchat, každoročně sázím až týden po zmrzlých. Před pár lety mi zmrzla rajčata 23.května, těch čtrnáct dní už ničemu neublíží, jen to chce přihnojit.
Nadměrná násada plodů ovocných stromů, 6.5.2014
Po loňském roce, kdy nám praskaly nejen švestky pod úrodou, se zdá, že letos bude švestek tak na koláč.
Záhada s kořenovou zeleninou, 5.5.2014
Mně nevzešla ani předklíčená petržel a mrkev velmi nepravidelně. Myslím, že to bylo suchem a když zapršelo, tak se udělala krusta.
Nože vertikutátoru, 5.5.2014
Ty nože nejsou ostré ani nové (máme Wolfa), měníme je, když už ani při nejnižší výšce nezabírají do půdy.
Nože vertikutátoru, 5.5.2014
Nebrousí se, spíš samy se při práci obrušují a je potřeba je časem (podle typu půdy) vyměnit.
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika