Příspěvky uživatele - 243.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Záchrana rajčat, 25.9.2014
Rostliny s nepopraskanými plody??? Těch mám momentálně 42 a to je dnes 25.září. Není to jen o počasí a množství srážek, ale hlavně o výběru odrůd. U dvou odrůd mi rajčata popraskala, takže ty už pěstovat nebudu. Jinak u nás od poloviny srpna prší... celý příspěvek >
Záchrana rajčat, 24.9.2014
Pane Mirku, já si myslím, že váš problém není způsoben počasím, ale především nevhodným způsobem pěstování. Pokud máte vše takto zakryté černou fólií, tak není divu, že vám rajčata praskají - kořeny nemohou "dýchat" a půda zůstává stále přemokřená...... celý příspěvek >
Prosím nevíte někdo název rostliny?, 22.9.2014
Taky si myslím, že je to dipladenie.
Kdy končí přirozená fyziologická letošní žravá pout molic na kadeřávku?, 11.9.2014
Nehubí, loni jsem si ho nasela a molice ho zlikvidovaly dřív než cokoli ostatní.
Sušení rajčat, 31.8.2014
Suším rajčata v sušičce Ezidry snackmaster FD 500. Rajčata nakrájím na mandolíně na centimetrové plátky, suším dvanáct plat najednou, suší se i dva dny v kuse. Většinou suším plátky biftekových rajčat, zkoušela jsem i půlky rajčat Spencer.
Červenání listů broskvoně, 29.8.2014
My s ním hnojíme vše - pokojovky, zeleninu, maliny, stromy...
Co je to za houby na zahradě?, 28.8.2014
Toto je žampion, předchozí je bedla zardělá.
Červenání listů broskvoně, 26.8.2014
Já to řešila někdy v červenci, broskvoň začala žloutnout, po pohnojení YaraMila komplexem začala růst. Nové listy jsou zelené, starší zčervenaly a opadávají. Loni byla situace podobná, máme těžkou jílovitou půdu a tak je zřejmě problém s živinami.
Lyriovník tulipánokvětý (Liriodendron tulipifera), 26.8.2014 Obsahuje fotku
Jestli to někomu pomůže, tak jsem zkopírovala z knihy Rozmnožování okrasných stromů a keřů od Viléma Waltera
Záchrana rajčat, 25.8.2014
Brambory pěstuji vedle rajčat běžně, sem tam vyrazí i zapomenuté hlízy i mezi rajčaty a žádný problém nepozoruji. Stříkám od poloviny července (jak se zkazilo počasí po vlně veder) Ortivou a Ridomilem, plíseň jsem našla jen na jedné rostlině, která... celý příspěvek >
Lyriovník tulipánokvětý (Liriodendron tulipifera), 25.8.2014
Já mám lyriodendron na zahradě, na jeden plod dosáhnu. Jestli v něm dozrají semena, je ve hvězdách, u nás prý nedozrávají.
Záchrana rajčat, 24.8.2014
To spíš vypadá, že ho používají jako hnojivo. Ale jinak - "víra tvá tě uzdravila"
Záchrana rajčat, 23.8.2014 Obsahuje fotku
A ještě ze skleníku, tam mi rajčata dost letos trpí - masivní napadení sviluškami a molicemi, vystříkat se nedá, ty breberky jsou letos nějak moc odolné.
Záchrana rajčat, 23.8.2014 Obsahuje fotku
Tak u nás sezóna rajčat zdaleka nekončí. Pár fotek z dnešního dopoledne.
Rajčata pro sezónu 2014, 8.8.2014
Nedostatek vápníku?
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika