Příspěvky uživatele - 243.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata - kdy budete končit rajčatovou sezónu a jak?, 26.10.2014 Obsahuje fotku
No dá se koupit i v Česku
Odvoz zahradniho traktorku do servisu, 24.10.2014
Fošny?
Rajčata - kdy budete končit rajčatovou sezónu a jak?, 23.10.2014
Přiznávám bez uzardění, že dnes jsem o něm slyšela poprvé...
Rajčata - kdy budete končit rajčatovou sezónu a jak?, 23.10.2014
Pane Vladimíre, loni i letos jsem pěstovala Spencer po dvou rostlinách, každou na dva výhony (je to takové štíhlé rajče), ke konci sezóny se mi to nějak zvrtlo a těch výhonů je nepočítaně  . 
Rajčata - kdy budete končit rajčatovou sezónu a jak?, 22.10.2014 Obsahuje fotku
Pane Petře, přečtěte si složení obou přípravků, Ridomil i Acrobat mají jako hlavní složku mancozeb, zrovna tak Dithane, všechny jmenované přípravky je možno použít na rajčata a okurky maximálně 3x za sezónu.. Není to ani kvůli ochraně konzumentů,... celý příspěvek >
Rajčata - kdy budete končit rajčatovou sezónu a jak?, 22.10.2014 Obsahuje fotku
Stříkala jsem jednou Ortivou, to bylo o ničem, letos nefungovala ani na padlí na okurkách, Pak jsem stříkala třikrát Ridomilem, první postřik den před začátkem srpnových dešťů, pak v rozmezí skoro tří týdnů, bylo to dáno počasím, čekat až rajčata už... celý příspěvek >
Rajčata - kdy budete končit rajčatovou sezónu a jak?, 21.10.2014 Obsahuje fotku
Dnes jsem nafotila rajčata, vypadají, jak kdyby měla ještě půl sezóny před sebou. Už leta jsme něměli rajčata na konci října, letos se nám výjimečně vyhnul mráz na konci září.
Divoká rajčata a jejich křížení, 19.10.2014
Plíseň.
Zkušenosti se secími strojky, 17.10.2014 Obsahuje fotku
A co toto, na e-Bay dva kusy za 1.36 libry
Rajčata - kdy budete končit rajčatovou sezónu a jak?, 16.10.2014
Zatím jsou rajčata na záhonech, budeme sklízet den před ohlášením nočního mrazu.
Co je to za strom, 13.10.2014
Tak já se k vám přidávám - škumpy jsme vysadili nad opěrnou zídku u cesty, sekáme tam tak čtyřikrát za sezónu. Tam, kde se nám nový výhon hodil, tak jsme ho ponechali, zbytek se seseče. Každým rokem na jaře škumpy sestříhneme, takže se drží do výšky... celý příspěvek >
Aký je to druh borovice, 5.10.2014
Kolik jehlic má ve svazečku? Je to dost důležitý identifikační znak.
Kanadska boruvka, 2.10.2014
Tak ona to nebude ani pokojovka, je to nějaká violka.
Záchrana rajčat, 25.9.2014
Jsem myslela obyčejné ve smyslu běžně koupitelné... ne "speciality" ze zahraničí, které jsou zřejmě pro zcela jiné podmínky. U mě nejhůře dopadly odrůdy Supersweet F1 a Chicco rosso F1, ty praskaly i ve skleníku, ty už zkoušet nebudu. Docela dobře si... celý příspěvek >
Záchrana rajčat, 25.9.2014
Nejsou to zázraky - Tipo F1, Spencer F1, Tastier F1, mírně popraskal Moneymaker (ale jen jizvy na slupce), nějaké Datterino (to bylo z Aukra), Kumato. V květináčích mám keříčkové Darinka F1, Marienka F1 a Sub-Arctic plenty.
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika