Příspěvky uživatele - 243.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hořke okurky, 8.11.2014
Konsa F1
Česnek v zemi?, 8.11.2014
Tak, tak - zasadila jsem ve středu s tím vědomím, že o víkendu má pršet a vzhledem k vysokému datu už hlína nevyschne (máme kvalitní cihlářskou). Loni se to tak nepovedlo, na sázení jsem musela použít na kolmo seříznutou hůlku od smetáku, protože... celý příspěvek >
Česnek v zemi?, 8.11.2014
No jo no, když oni jsou tu jedinci, kteří mají vše pěkně nastudované, nejnovější teorie v malíku, tak to musejí nějak udat, že  . Co na tom, že jiní mají zcela jiné půdní a klimatické podmínky a ze zkušenosti vědí, že u nich nějaké teorie... celý příspěvek >
Česnek v zemi?, 7.11.2014
Omrzne, nezmrzne
Sadba česneku, 5.11.2014
Tak jsem dneska sázela česnek - v tričku a kraťasech... Pořád lépe za tepla a sucha než když sněží na záda.
Sadba česneku, 2.11.2014
Tak já jsem tam měla ještě před týdnem rajčata... Je to jediné relativně suché místo na zahradě, na jaře vyhnojeno kompostem, takže krásně sypká zemina, doufám, že se mu povede lépe než v té naší cihlářské hlíně.
Sadba česneku, 2.11.2014
No vidíte a já jsem loni sázela česnek jako vždy na konci října a žádné choroby neměl...
Co je to za houbu?, 1.11.2014
Uff, to jsem ráda, že jste přežil. Ale ta vaše víra, že jsem tu houbu určila správně, musela být hodně silná.
Nevíte, kde narazit na Moravě na mišpule?, 31.10.2014
Já nemám velkoplodé dříny, takže ručně odpeckovávat by bylo na vraždu.
Co je to za houbu?, 31.10.2014
strmělka mlženka
Nevíte, kde narazit na Moravě na mišpule?, 31.10.2014
Uvařit a poté protřít (přepasírovat) přes "silonové" síto. Letos jsem tak dělala džem z dřínků, práce strašná, výsledek famózní.
Nevíte, kde narazit na Moravě na mišpule?, 30.10.2014
Botanická zahrada v Olomouci.
Rajčata - kdy budete končit rajčatovou sezónu a jak?, 29.10.2014
Jj, u nás taky mrzlo poprvé včera, rajčata jsem sklidila už před víkendem, jsou jich čtyři plné přepravky. Díky tomu, že mrzlo tak pozdě, je většina plodů dorostlých do normální velikosti, takže z nich i většina dozraje.
Přezimování a množení Pepina Gold, 29.10.2014
Na loňské rostlině mám několik plodů - na jaře jsem ji ostříhala, rostlina obrazila a na nových výhonech kvetla (stále ještě kvete v zimní zahradě).
Sklizeň 2014, 26.10.2014
Krása :-)
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika