Příspěvky uživatele - 243.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Česká rajčata, 11.2.2015
Nasaďte brýle a uvidíte, že to jsou vypečené proužky slaniny ;)
Vyhřívání výsevů papriky, 11.2.2015 Obsahuje fotku
Jen ten chleba se vám s tou hlínou špatně peče :-)). Za hřích by stál i tento sadbovač
Vyhřívání výsevů papriky, 10.2.2015
No, to jste paní moc nepomohl, jen jste se pochlubil, že máte tepelné čerpadlo. My ho máme také, ale paprikám topím podložkou do terária, dají se koupit v různých velikostech, ideální je dát na polystyrenovou desku, do jednoho kelímku strčit... celý příspěvek >
Kniha o okrasných keřích?, 10.2.2015 Obsahuje fotku
Mám knihu Okrasné stromy a keře v zahradě, autor D.G.Hessayon. Jenže ta vyšla už před 18 lety. Možná by se dala sehnat někde v antikvariátě. Našla jsem po krátkém hledání jeden, kde ji mají.
Sazenice kedluben - vytáhlé, 3.2.2015 Obsahuje fotku
Lepší je používat sadbovače, typ který používám se dá rozdělit na osm částí a ty se vlezou krásně na podmisky pod truhlíky. A hranatý tvar zabere méně místa.
Sazenice kedluben - vytáhlé, 2.2.2015
Proč po dvou? Jak je pak budete rozsazovat? Jinak se dají zasadit po ty děložní lístky, dělám to každoročně.
Rajčata pro sezónu 2015, 24.1.2015
Chicco rosso šíleně praskalo i ve skleníku.
Jak zabránit růstu sinic, 20.1.2015
Máte někdo osvědčený způsob, jak zabránit růstu sinic na sklech ve skleníku? Rady typu - "více větrat" neberu, sinice nejen nám rostou i na střechách a fasádách.
Založení otevřeného sadu v náročných podmínkách, 20.1.2015
Už jsem viděla i navlečené PETky.
Mrazuvzdorné, husté stálezelené listnaté keře na živý plot, 20.1.2015
Aucuba omrzá i na vcelku chráněném místě (botanická zahrada v Olomouci), pierise jsou velmi citlivé na pozdní jarní mrazíky - pokud už mají nové výhony, tak zmrznou (ty výhony)
Slivovice vs. calvados, 18.1.2015
Destilovanou.
Papriky 2015, 17.1.2015 Obsahuje fotku
Tak jsem si dala tu práci a pohledala na webu: Tribelli® je obchodní značka produktů Enza Zaden. Jsou to vybrané odrůdy paprik, které zaručují, že bude dodržena nastavená kvalita. Na fotkách jsou odrůdy velkoplodých a mini paprik 
Papriky 2015, 16.1.2015
Tribelli je spíše obchodní značka, odrůda to nebude.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 15.1.2015
V Přerově mezi paneláky kvetla nějaká planá meruňka už před Vánocemi...
Rajčata pro sezónu 2015, 15.1.2015
" Na zahrádce se každý snaží toho tam nacpat maximum svých možností." No a o tom to je - v přehuštěných výsadbách se patogeny šíří rychlostí blesku, na napadených rostlinách se vytváří velké množství spór, které následně napadnou i rajčata, která... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika