Příspěvky uživatele - 243.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rostliny z okolí Antroposu, 9.5.2015
Osmička je chmel
Rajčata pro sezónu 2015, 9.5.2015
Taky raději počkám, rajčata mám venku, aby se otužovala, ale v případě nouze je přenesu do zimní zahrady.
Rajčata pro sezónu 2015, 9.5.2015 Obsahuje fotku
No, podle wetterzentrale to vypadá, že se ochladí kolem toho osmnáctého
Rajčata pro sezónu 2015, 8.5.2015
Já si to sice nepíšu, máme barák patnáct let - dvakrát mi rajčata vysazená těsně po zmrzlých zmrzla, úplně. poté už jsem byla opatrnější a vysazovala je po dvacátém květnu a vyplatilo se mi to, sousedům zmrzly sazenice asi třikrát. Ale u nás je... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2015, 8.5.2015
Poslední roky chodí zmrzlí o týden později...
Mravenci v zeleninové zahradě, 6.5.2015
Nejen zasetou, dovedou zlikvidovat i sadbu zelí, papriky, rajčata...
Určení stromu, 4.5.2015
Čimišník
Rajčata pro sezónu 2015, 4.5.2015
Co vás vedlo k takovému způsobu pěstování?? Při rozsazování poškodíte všem rostlinám kořeny a pokud nezajdou, tak se hodně zpozdí.
Rajčata pro sezónu 2015, 4.5.2015
Na výsev je už pozdě, to je opravdu lepší koupit.
Lontrel + Starane, 4.5.2015
Tak taky jsem nepochopila, jak se někdo může nadýchat herbicidu, pokud to ty ženské nestříkaly z ručního postřikovače s hlavou u země. Pokud ano, tak za b.bost se bohužel platí.
Odrůda celeru, 4.5.2015 Obsahuje fotku
Loni jsem pěstovala Asterix F1 - kořeny na spodní části, bulvy měly kolem 1600 g, žádné kořeny jsem špachtlí neodsekávala. Je to hloupost, poškozené bulvy by mohly začít v zemi hnít.
Jak rozmnožit sedmikrásku v trávníku, 1.5.2015
Obávám se, že většina diskutujících spíše řeší, jak se jich zbavit.
Rajčata - kroucení výhonů, 1.5.2015
A nemáte je jen přehnojené? Poškození herbicidy je na obrázku na začátku diskuse - světlé, ztluštělé, redukovaná listová čepel, deformované květy. Přehnojené jsou sytě zelené, mají vyvinuté čepele.
Odmechování trávníku, 30.4.2015
Nebojte, pokud bude mokré léto, tak ho do podzimu máte zpátky. Ověřeno na vlastní zahradě.
Rajčata - kroucení výhonů, 30.4.2015
Do čeho jste s tchýní přesazovaly sazenice? Pokud do kupovaného substrátu nebo do namíchané hlíny s kompostem, do kterého dáváte pokosenou trávu ošetřovanou herbicidem, tak mohou být sazenice poškozené reziduy herbicidů. Pokud vysadíte na záhon,... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika