|
Příspěvky uživatele - 243.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rostliny z okolí Antroposu, 9.5.2015 Osmička je chmel |  | Rajčata pro sezónu 2015, 9.5.2015 Taky raději počkám, rajčata mám venku, aby se otužovala, ale v případě nouze je přenesu do zimní zahrady. |  |
|  | Rajčata pro sezónu 2015, 9.5.2015  No, podle wetterzentrale to vypadá, že se ochladí kolem toho osmnáctého |  | Rajčata pro sezónu 2015, 8.5.2015 Já si to sice nepíšu, máme barák patnáct let - dvakrát mi rajčata vysazená těsně po zmrzlých zmrzla, úplně. poté už jsem byla opatrnější a vysazovala je po dvacátém květnu a vyplatilo se mi to, sousedům zmrzly sazenice asi třikrát. Ale u nás je... celý příspěvek > |  | Rajčata pro sezónu 2015, 8.5.2015 Poslední roky chodí zmrzlí o týden později... |  | Mravenci v zeleninové zahradě, 6.5.2015 Nejen zasetou, dovedou zlikvidovat i sadbu zelí, papriky, rajčata... |  | Určení stromu, 4.5.2015 Čimišník |  | Rajčata pro sezónu 2015, 4.5.2015 Co vás vedlo k takovému způsobu pěstování?? Při rozsazování poškodíte všem rostlinám kořeny a pokud nezajdou, tak se hodně zpozdí. |  | Rajčata pro sezónu 2015, 4.5.2015 Na výsev je už pozdě, to je opravdu lepší koupit. |  | Lontrel + Starane, 4.5.2015 Tak taky jsem nepochopila, jak se někdo může nadýchat herbicidu, pokud to ty ženské nestříkaly z ručního postřikovače s hlavou u země. Pokud ano, tak za b.bost se bohužel platí. |  |
|  | Odrůda celeru, 4.5.2015  Loni jsem pěstovala Asterix F1 - kořeny na spodní části, bulvy měly kolem 1600 g, žádné kořeny jsem špachtlí neodsekávala. Je to hloupost, poškozené bulvy by mohly začít v zemi hnít. |  | Jak rozmnožit sedmikrásku v trávníku, 1.5.2015 Obávám se, že většina diskutujících spíše řeší, jak se jich zbavit. |  | Rajčata - kroucení výhonů, 1.5.2015 A nemáte je jen přehnojené? Poškození herbicidy je na obrázku na začátku diskuse - světlé, ztluštělé, redukovaná listová čepel, deformované květy. Přehnojené jsou sytě zelené, mají vyvinuté čepele. |  | Odmechování trávníku, 30.4.2015 Nebojte, pokud bude mokré léto, tak ho do podzimu máte zpátky. Ověřeno na vlastní zahradě. |  | Rajčata - kroucení výhonů, 30.4.2015 Do čeho jste s tchýní přesazovaly sazenice? Pokud do kupovaného substrátu nebo do namíchané hlíny s kompostem, do kterého dáváte pokosenou trávu ošetřovanou herbicidem, tak mohou být sazenice poškozené reziduy herbicidů. Pokud vysadíte na záhon,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|