|
Příspěvky uživatele - 243.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za ptáka?, 11.11.2015 Copak? Sklidil lískáče? |  | Rajčata 2016, 11.11.2015 Proč proboha používáte strojový překlad? |  |
|  | Krajové odrůdy lísek - víte o nějaké?, 11.11.2015  Tak jsem dnes nafotila lísku, list i odnož ;) Barva listů je taková "divná" celý rok, jen na jaře je víc do červena. |  | Rajčata 2016, 10.11.2015 Jj, odhaduji, že to žluté bude hnít od špičky, ty další dvě odrůdy jsou popraskané a to jsou zřejmě ty pěknější plody... |  | Krajové odrůdy lísek - víte o nějaké?, 10.11.2015 Problém je, že nemá červené listy, jen na jaře lehký nádech do červena, punčošky jsou zelené... |  | Krajové odrůdy lísek - víte o nějaké?, 10.11.2015  Tak tady jsou ty fotky. Oříšky nejsou moc velké, jádro vyplňuje celou skořápku. |  | Krajové odrůdy lísek - víte o nějaké?, 9.11.2015 Já vám zítra ty oříšky nafotím, ale Lombardská to nebude, to listí je načervenalé jen na jaře a oplodí je zelené. Možná je to nějaký kříženec. |  | Krajové odrůdy lísek - víte o nějaké?, 9.11.2015 Máme lísku z odkopku z keře ve vesnici. Co je to za odrůdu nevím - podlouhlé oříšky, čerstvé jádro má jasně červenou barvu, po usušení je vínová. Listy jsou na jaře načervenalé, pak zezelenají. Úrodu jsme měli za těch deset let, co jí máme jen... celý příspěvek > |  | Rajčata 2016, 6.11.2015 Tomatoberry garden mi také praskalo, více ve skleníku než venku, ale dost mě to zklamalo. |  | Rajčata 2016, 5.11.2015 Mám dobrou zkušenost s Tipo F1 - velikost asi jako Tornado, praská jen výjimečně.
Velmi dobrý je Tastier F1, velikost golfového míčku, nepraská.
Z cherry se osvědčil Spencer F1, taktéž nepraská.
Všechny uvedené odrůdy jsou tyčkové. San... celý příspěvek > |  |
|  | Jak "obnovit" substrát pro rajčata a papriky, 2.11.2015 Na kompostu je mu dobře, příští rok dejte sazenice do čerstvého substrátu. |  | Jake jsou to byliny a jak je zastrihnout na podzim?, 1.11.2015 Jsou to šalvěje, zastříhávám až na jaře, ony mohou při tužší zimě omrznout konce větviček. |  | Poznáte někdo tento strom?, 31.10.2015 Nějaký buk. |  | Zkamenělé brambory tvrdé, 19.10.2015 Než začnete někoho osočovat, tak si zjistěte, zda se náhodou nemýlíte.
Delenie zemiakov na varné typy :
Varný typ A : zemiaky pevné, lojovité, jemnej až stredne jemnej štruktúry, nerozváravé, veľmi slabo až slabo múčnaté, priemerne vlhké,... celý příspěvek > |  | Ptačí zob neviem čo stym, 19.10.2015 A proč to stříkat a stříhat, stejně to za chvíli opadá... |  |
 |
|
|
|