|
Příspěvky uživatele - 41.143
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Meruňka ananaska, 16.4.2013 kde bych ji mohla sehnat, stačily by mi i rouby!
Na to jste měli myslet dřív! Když Když jěšte byla meruňka po dědečkovi pri síle! |  | Zásilkový prodej ovocných stromků, 15.4.2013 Plantex měl v zimě na svých stránkach zajimavý megalománský katalog(který asi na protest zákazníku stáhli pryč, protože je to jen vábení na prázdný háček),kde byla nesrovnatelně lepší nabídka, než se na jaře reálně objevila, zredukovana o zajimavé... celý příspěvek > |  |
|  | Obří masitá rajčata, 10.4.2013 ale byla příšerně moučná
No právě, v tom to je - to jsou bifteková neboli masitá rajčata.
To nejsou Tornáda, Start, Pedro a jiné nesmysly.
Bifteková rajčata se dobře kráji, štáva necáka, jsou výtečné v kombinaci s chlebem... celý příspěvek > |  | Zkušenosti se zahradnictvím Limbach, 10.4.2013 Je to obchod pro zámožnější občany, jak píše pan Petr z Pardubic. Určený pro lidi, který bydlí v satelitních městečkách a chtějí něco extra než prostý lid.
Z důvodu zakoupení licence to taky nebude protože, prachobyčejný temnoplodec,... celý příspěvek > |  | Daple dandy pěstování, 9.4.2013 V Limbachu mají nehorázné ceny. Chtěl bych vidět člověka, který si koupí stromek za 27 €.
|  | Jabloň Jonathan, 9.4.2013 V pomologií vydané v roce 1963 autor píše, že Jonathan je nejvíce rozšířen na východním Slovensku a na Zakarpatské Ukrajině. Proč tomu tak je, se autor už ale nezmiňuje. Zda je to náhoda nebo vhodné klimatické podmínky. Od mého bydliště je... celý příspěvek > |  | Jabloň Jonathan, 7.4.2013 Děkuji Vám paní Lído.
Mé plody tak nevypadí, nejsou celé červeně zbarvené a ne všechny mají plošší tvar, mají spíš protáhlý tvar jako na obrázku.
|  | Jabloň Jonathan, 7.4.2013 Jonathan už na zahradě nemám, ale zasadila jsem Jonalord (Jonathan x Lord Lambourne) - chuť i vůni má podobnou a netrpí chorobami.
Na zahradě mám neznámou odrůdu. Některé znaky jsou podobné jako má Jonalord. Chci se zeptat jeho pěstitelů, zdá má... celý příspěvek > |  | Lahůdková jablka pro labužníky - Váš favorit, 4.4.2013 Malinové hornokrajské |  | Výsadba třešně do kompostu, 2.4.2013 Pro xxx.xxx.22.251.
Spraš nelze srovnávat s jílem. Spraše jsou úrodnou zemědělskou půdou.
Karel |  |
|  | Stará červená letní jabloň, 30.3.2013 Roční srážkový úhrn 1532 mm
není to moc?? |  | Vytáhlé sazenice, 29.3.2013 kolik máte °C? |  | Melrose a Gloster, 29.3.2013 Chtěl bych se zeptat, zda Gloster má stejné aroma jako Starkinson. Děkuji. Karel. |  | Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 28.3.2013 Mám jen ty dvě. Nejlepší je Cresthaven. Letos bych chtěl vysadit Roter Weinbergpfirsich a Flamingo. Ještě musím zjistit zda je Roter Weinbergpfirsich opravdu kvalitní nebo je to módní záležitost. |  | Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 28.3.2013 Napsal jsem toto "Já vidím jedinou nevýhodu, že dužnina ulpívá na pecce." Nikoliv, že má dobrú odlučitelnost od pecky. Vynikající chuť zdědila po odrůde Cresthaven, kterou také pěstuji. Fenix není plastická odrůda. Podle UKSUP patří do oblastí... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|