|
Příspěvky uživatele - 1.29
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Únik vody z jezírka, 20.3.2013 Zřejmě se asi nebude jednat o malinkou dírku, neboť hladina již klesla o polovinu :-(. Pod folií mám vrstvu geotextílie a pod ní ještě asi 10-15 cm vrstvu písku.
|  | Únik vody z jezírka, 19.3.2013 Děkuji za rady, určitě je tam někde díra... hladina stále klesá. Až to trochu počasí dovolí, pustím se do toho. Ještě jednou děkuji |  |
|  | Únik vody z jezírka, 18.3.2013 Můžu se Vás zeptat, o kolik tak zhruba klesla hladina na vašem jezírku? Předchozí dvě zimy, jsem totiž nic takovýho nepozorovala. Ale mám bohužel takový pocit, že i když je hadina zamrzlá, tak vody stále ubývá. Děkuji
|  | Únik vody z jezírka, 16.3.2013 Dobrý den,prosila bych o radu: Před dvěma léty jsem si vybudovala fóliové zahradní jezírko o velikosti cca 3m x 2m a hloubce 1m a po celou dobu bylo vše OK až doposud, kdy po rozmrznutí jsem zjistila docela výrazný úbytek vody. Jedná se tak cca o... celý příspěvek > |  |
|
|
|