Příspěvky uživatele - 1.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Únik vody z jezírka, 20.3.2013
Zřejmě se asi nebude jednat o malinkou dírku, neboť hladina již klesla o polovinu :-(.  Pod folií mám  vrstvu geotextílie a pod ní ještě asi 10-15 cm vrstvu písku.
Únik vody z jezírka, 19.3.2013
Děkuji za rady, určitě je tam někde díra... hladina stále klesá. Až to trochu počasí dovolí, pustím se do toho. Ještě jednou děkuji
Únik vody z jezírka, 18.3.2013
Můžu se Vás zeptat, o kolik tak zhruba klesla hladina na vašem jezírku? Předchozí dvě zimy, jsem totiž nic takovýho nepozorovala. Ale mám bohužel takový pocit, že i když je hadina zamrzlá, tak vody stále ubývá.  Děkuji
Únik vody z jezírka, 16.3.2013
Dobrý den,prosila bych o radu: Před dvěma léty jsem si vybudovala fóliové zahradní jezírko o velikosti cca 3m x 2m a hloubce 1m a po celou dobu bylo vše OK až doposud, kdy po rozmrznutí jsem zjistila docela výrazný úbytek vody. Jedná se tak cca o... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika