Příspěvky uživatele - 204.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fagus sylvatica purpurea pendula - velikost, 1.7.2011
Děkuji za odpověď. Takže když ho vyvážu např. do 1m tak už výše neporoste? Jen do šířky? O kolik každoročně zakracujete? K.
Fagus sylvatica purpurea pendula - velikost, 1.7.2011
Dobrý den, včera jsem zakoupila Fagus sylvatica purpurea pendula na velmi nízkém kmínku, cca 50cm. Zajímá mne, poroste ještě do výšky a jak bude asi široký. Původně jsem ho chtěla zapojit do rozvolněného smíšeného záhonu, ovšem nebyl jsem schopna se... celý příspěvek >
Totální herbicid Kaput, 28.5.2011
Já vím... je to opravdu Kaput! Likvidátor! :-))) Děkuji všem za odpověď. :-)
Přeslička, 28.5.2011
Jardo děkuji... Vápno nevím, mám jí mezi rostlinami, kterým kyselá půda dělá dobře, takže abych nezlikvidovala i ty... :-) Ale děkuji za všechny rady, moc!
Přeslička, 27.5.2011
Takze tento prostredek v pude jinym rostlinam nevadi? Myslim tim ty jedle. :-D
Totální herbicid Kaput, 27.5.2011
Dekuji, to znamena, ze to nedoporucujete? Nebo proc to riziko? Mam velkou zahradu, tak hubim dost, neumim si predstavit odplevelovat rucne. :-) Jinak uz jsem ziskala urcity grif.:-D. V travniku pouzivam plosne pri zakladani okras.zahonu atp. Dekuji... celý příspěvek >
Přeslička, 27.5.2011
děkuju... 
Přeslička, 27.5.2011
Děkuji moc za odpověď. :-) Bylinkový záhon je na poměrně strmém svahu, proto jsme nedávali folii a mulč, máme zkušenost, že mulč je pak vyplavován, prostě sjede. :-( Napadlo mě, že se mi přeslička objevuje hlavně v zamulčovaných záhonech, máme... celý příspěvek >
Totální herbicid Kaput, 27.5.2011
Máte někdo zkušenost? Používám na zahradě k likvidaci plevelů v trávníku a okrasných záhonech. Mohu ho použít i zeleninové zahradě??? (Bylinky, rajčata, jahody,...) Děkuji Katka
Přeslička, 27.5.2011
tak jsem se nedočetla, jak na ní v bylinkovém záhoně. Přípravek Garlon bylinkám neublíží, nemyslím postříkánáí, ale v půdě...???
Přeslička, 27.5.2011
Omlouvám se, teď jsem si všimla diskuze níže, jdu si to nastudovat... :-)
Přeslička, 27.5.2011
Dobrý den, potřebovala bych poradit... ...v okrasných i zamulčovaných záhonech mi roste Přeslička a to hodně!!! Vůbec se jí nemůžu zbavit, vytrhnout nejde a když jí postříkám nějakým prostředkem na plevel sice pojde, ale vedle vyroste nová.... celý příspěvek >
Nevykvetlá poupata rhododendronu, 26.5.2011 Obsahuje fotku
Máte někdo zkušenosti? Nový rhododendron, z květních poupat se vyklubalo toto, také lepkavé... ani jeden květ. Vylámala jsem je a kolem raší nové pupeny. Pokvete někdy?? Katka
Rhododendron Germania - nekvete, 21.5.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, koupila jsem si letos Rhododendron Germania v zahradnictví a těšila se, že vykvete, ovšem stalo se to, co je na obrázku. Květní pupeny, které jsem myslela, že jsou květní pupeny...:-) nebyly... pokvete příští rok? Tyto jsem vylomila a... celý příspěvek >
Magnolie - pěstování a střihání, 17.4.2011
Dobrý den, mám prosbu... před 2 lety, možná rokem a půl jsme přesadili vzrostlou magnolii, keř asi 2m vysoký... vím, neměli jsme, ovšem původní stanoviště se nám nelíbilo... od té doby moc neroste, což je asi normální... chudinka.. :-)..ale na jaře... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika