|
Příspěvky uživatele - 64.185
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Clematis, 11.3.2013  Mám v pergole zasázené clematisy a vloni jsem k nim přesadila dvě azalky, bohužel jsem si neuvědomila, že azalky rády kyselou půdu a plaménky naopak, teď tady čtu, že mohou zahynout. Poradíte mi, co udělat, a nebo azalky musím dát jinam? Díky Aja |  | Jak řezat růži na kmínku?, 22.3.2010 Dobrý den,
prosím Vás, mám stromkovou minirůžičku, teď doma vyhnaly nové větvičky a to dost dlouhé a na konci už mají nasazeno nakvět. Chci se zeptat, jestli bych je měla zkrátit, aby ji korunka zhoustla a více kvetla.Ven ji budu dávat až v květnu,... celý příspěvek > |  |
|  | Střih stromkové minirůžičky, 27.2.2010 Prosím o radu jak střihat stromkovou minirůžičku. Koupila jsem ji loni v létě a na zimu jsem ji dala v květináči do chladné, tmavé chodby, kde mi přežila. Dnes jsem ji vzala do teplejší místnosti na světlo, ale má už lístečky a vytáhlé nové výhonky.... celý příspěvek > |  |
|
|
|