Příspěvky uživatele - 176.141

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Svazenka vratičolistá, 23.6.2013
mal by som dotaz či ste niekto neskúšal nechat svazenku dozrieť a potom nejako ručným spôsosbom vymlátiť? či by to šlo vlastne bez kombajnu
Rajčata - skvrnité listy - je to plíseň?, 4.6.2013
toto iste sa mi robí na niektorých zemiakoch, len nie takehoto rozsiahleho charakteru, taktiež som si pomyslel hned na pleseň
Buráky - podzemnice olejná - arašidy, 26.5.2013
mal by som ešte dotaz, do akej hlbky mám na stanovište sadiť buráky a či ich mám hned ohrobkovať ako brambory. Dakujem
Prihnojovanie tekvice, 22.5.2013
z kopriv? to prvýkrát počujem, čo to obnáša? tlmí to aj nejaké choroby ten nálev?
Prihnojovanie tekvice, 21.5.2013
nikto nemá poznatky a pod.?
Prihnojovanie tekvice, 8.5.2013
zdravím, s čím prihnojujete počas rastu tekvicu olejnú? mám na mysli skôr kvapalné hnojivá. Čo hovoríte na hnojivo Darina 4, ako čítam ževraj na tekvice a melony ako stvorené, či to nie je iba reklamný ťah...
Problém s melonmi, 14.4.2013 Obsahuje fotku
Dobrý deň, chcel by som si dať poradiť so sadenicami melonov (Crimson sweet) staré 22 dní, problém je totižto už tu a aj u mňa známy: rastlinky sú na svoju fazu moc vytiahute, pestujem ich na parapete južne oriantovaného okna, pričom cez deň je už v... celý příspěvek >
Ph tester pôdy, 5.4.2013
ja len chcem zistiť reakciu pôdy pre potrebu vápnenia... inak fosfor a ostatné by som naozaj musel zaplatiť drahší rozbor - ASP...
Ph tester pôdy, 5.4.2013
dobrý den, ktorý tester pôdnej reakcie je podla vás spoľahlivejší a presnejší? PH31 alebo BEN-TEST pôdný pH test?
Buráky - podzemnice olejná - arašidy, 1.4.2013
to je foto z tohoto roka, jo? a v takejto fáze ich budete ešte rozsádzať napr. do kvetináčov a potom v máji na stanovište?
Kapusta - zelí, odroda Predzvest, 10.3.2013 Obsahuje fotku
pripajam fotku rastliniek tejto skorej kapusty a chcem sa spýtať či mám teraz v takejto fáze pikírovať alebo nechať len takto nahusto. Chcem aby sa rastlinky viac zosilnili, sú v teplote cca 20stupňov na okennom parapete, vetranie obmedzené, občas...... celý příspěvek >
Ligno super NPK, 10.2.2013
skúsenosti a poznatky o tomto prípravnku, resp. hnojive by som poprosil, bol by som vdačný, chcel by som ho použiť na morenie semien zeleniny ale aj kukurice či by sa to dalo, je lignohumát naozaj také hnojivo ako ho reklamujú alebo je to podľa vás... celý příspěvek >
Kapusta - zelí, odroda Predzvest, 3.2.2013
dostal som sáčok takejto odrody, kde je kapusta hlávková skorá, a ked pozeram viacero obrázkov na nete tejto odrody tak aj má kučeravé listy, takže nič z toho nebude, dakujem za ozrejnenie
Kapusta - zelí, odroda Predzvest, 2.2.2013
akurát čítam že na priamy konzum, takže na skladovanie a výrobu sudovej kapusty to asi nebude ono...
Kapusta - zelí, odroda Predzvest, 2.2.2013
Zaujímali by ma vaše skúseností s predpestovaním priesad a pestovaním zelího tejto odrody. Ďakujem
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika