Příspěvky uživatele - 169.121

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ochranné pomůcky protipořezové, 19.11.2013
Dobrý večer, já používám přilbu HQ, protože se mi snadněji oproti Stihlu zaklapávají sluchátka na uši a je mi celkově pohodlnější, kalhoty mám od Profesionalu, ale jsou již dost odrbané a z tohoto důvodu a také kvůli schnutí půjdu ještě do jedněch na... celý příspěvek >
Stihl MS441 x Husqvarna 575XP x Dolmar PS7900?, 8.3.2013
Úplně jsem zapomněl, že to tam je, takže díky za ochotu a info. Koukám, že při plném zatížení jsou tabulkově 362 a 461 skoro stejné, no zase je o čem přemýšlet. Díky a přeji hezký den.
Stihl MS441 x Husqvarna 575XP x Dolmar PS7900?, 8.3.2013
Zdravím, hrubky neřešte, nepíšeme diplomku:-) Díky za info, ta tabulka je zajímavá, odkud je? (zajímalo by mně jak je na tom 362) Díky ní se mi trochu potvrdil můj prvotní předpoklad, že silentbloky to neutlumí tak jako pružiny - pominu řezání na... celý příspěvek >
Husqvarna 560, 27.2.2013
Díky, to budeš hodnej. Jsem docela zvědavej.
Husqvarna 560, 27.2.2013
:-) Jani mně předběhl.
Husqvarna 560, 27.2.2013
Ahoj Hupino, i když ty chyby u 461 nezajímají tebe, možná by zajímaly jiné, tak kdyby jsi to náhodou dodatečně zjistil, dej to do placu, budeme rádi :-) A proč to "vaše slavná"? Zatím o ní toho, bohužel, moc napsaného nebylo, natož taková "bitva"... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika