Příspěvky uživatele - 185.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prodat vinný sklípek nebo nechat?, 2.4.2013
V teto dobe prodavat nemovitosti je nejvetsi nesmysl.Pokud Vas netlaci bota, tak to pronajmete dobremu hospodari a z prodejem vyckejte.Dnes dostanete za sklipek zlomek skutecne ceny a orna puda s vinici je na tom stejne.V dnesni dobe neni na prodej... celý příspěvek >
Daple dandy pěstování, 2.4.2013
Pocitam s tim, ze to pujde ostrihat, ale az v kvetu, takze to beru jako imaginarni urodu.Reknu si, tak letos by to vyslo.Navic i po rezu zustanou nejake kvety, pokud vubec zustanou, ty budu muset otrhat.Melitopolski mi vubec loni poradne nerostl..i... celý příspěvek >
Daple dandy pěstování, 2.4.2013
Dneska se mi podarilo sehnat za rozumnou cenu... cca 120 Kc+ postovne  ...udajne spolehlivy zdroj, pluot Flavor Queen a Flavor Supreme.Takze obohatime kolekci pluotu.Doufam, ze krom listi se taky snad dockam i nejakeho toho plodu. u... celý příspěvek >
Jablko Red Devil, 2.4.2013
Takze vlastne nejde o ovoce s cervenou duzninou, ktera je propagovana prodejci.Cervena duznina se vlastne objevi jen na dobre oslunene a vyzrale casti plodu smerujici smerem ke stredu.Podle fotek pestitele asi jen par milimetru.Kazdopadne jeji vysoka... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2013), 31.3.2013 Obsahuje fotku
Jeste dve fotky z jine hlavy... ten tazen je trosku ve stinu a listy vice trpi.Podle toho vykrojeni listu, dle vaseho odkazu, bych taky pochyboval.Co se tyce osetrovani, tak pouze dva postriky na halcivce Omite 570 WD.Bohuzel mam uz posledni zbytky,... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2013), 31.3.2013
Krystal to neni, ten dozrava v polovine srpna a ta ma odruda koncem zari.Podle pocasi.Tyto fotografie jsou porizene v srpnu a bobule jsou jeste zelene.Po dozrani jsou medove hnede.Urcite se nejedna o stolni odrudu, ale mostovou.Na druhe fotografii... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2013), 31.3.2013
Otec si ho privezl z jizni Moravy asi pred 25 lety spolecne s Muskatem a Portugalem.Ja ho mam asi, tak 8 roku.Musim se ho zeptat od ktereho streca to ma.Na podzim udelam lepsi a podrobnejsi fotky.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 31.3.2013
Tak u mne to prozatim vsechno je, tak jak mam byt.Nejblize ke kveteni ma tresen srdcovka..odrudu neznam, ale pupeny jsou v poradku.Svestky, merunky,broskve, pluoty prozatim o.k.Koncem dubna v tomto pocasi to uz nebude pravda.Nebo ma byt nejaka zmena?... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2013), 31.3.2013 Obsahuje fotku
Dekuji za zhodnoceni..takze Tereza vypadava ze seznamu.Mohli by jste mi poradit nejakou bilou odrudu do mych podminek? Muler Thurgau dozrava kazdym rokem.Pridavam foto.
Už také sázíte brambory?, 31.3.2013
Kdo by dnes pomyslel na sazeni brambor.Rano se clovek probudi a je o hodinu vice.Pohled s okna pohladi pri pohledu na souvislou pokryvku snehu a stale snezi a snezi.Jak romanticke.Na teplomeru krasnych -2,co vice si prat 31.3.2013...Šťastné a veselé... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2013), 30.3.2013
Jak by jste popsali chut a mozne problemy s Nerem? Nad Terezou teda jeste popremyslim.Dekuji.
Co vaše réva? (2013), 30.3.2013
Dobry vecer... chtel jsem se zeptat na vhodnost dvou odrud vinne revy, Nero a Tereza, jestli se hodi do okrajove polohy 380 m.n.m. Muler Thurgau mi zde dozrava bezne.Dekuji
Už také sázíte brambory?, 30.3.2013
Pane Rosto, at sadi..ci driv, tim lepe.Mysi a dalsi havet je ted po teto dlouhe zimne vyhladovela a prece nechcete, at to jde na vase policko.Otec brambory sadil az mnel zjistene, ze vsichni v sousedstvi uz maji brambory v zemi.Jestli to k necemu... celý příspěvek >
Blumy - Black Amber & Kuban Delight, 30.3.2013
Kuban Delight ma stredne velke plody..pocitejte spis mensi.Zlutooranzova duznina velice vyborne chuti.No pokud neochutnate, tak si tu muzeme psat do nekonecna.Jedna se o hybrid japonske svestky.Vyslechtena v US.Doba kveteni nikde uvedena nebyla.S... celý příspěvek >
Opylení švestek, 29.3.2013
Dneska jsem cetl prave o umelem odchovu cmelaku na Troubsku.Prodavaji samicku s nekolika delnicemi.Zabyvaji se asi 30 domacimi druhy.Postavte si cmelin..navod je na intrenetu..a zkuste samicku nalakat.Pokud se vam uchyti, tak mate skoro vyhrano.Mam... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika