|
Příspěvky uživatele - 185.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vhodný opylovač pro Althanovu renklódu?, 10.4.2013 Prvni dva ovocne stromy, pred deseti lety, co mi kvetly a plodily, byla prave Althanova a Cacanska Lepotica.Vzdalenost cca 20m.Verim tomu, ze Althanova byla opylena prave Cacanskou.Neni to, ale objektivni nazor, jelikoz v okoli kvete spousta jinych... celý příspěvek > |  | Vhodný opylovač pro Althanovu renklódu?, 10.4.2013 Caccanska Lepotice je dobrym opylovacem.Pestuji Althanovou v 380 m.n.m. a dari se ji dobre.Je pravdou, ze vedle ni mam taktez dva dobre opylovace a to je Oulinska a Wazonova(podobna zelene).Nevidim jediny duvod, proc by vam nemela Zelena renklota ve... celý příspěvek > |  |
|  | Co vaše réva? (2013), 8.4.2013 vjk (367) - xxx.xxx.215.11 (?)
6.4.2013 11:20
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Talisman klidně zkuste, jsem prakticky ve stejné nadmořské výšce v Pokrušnohoří a Talisman zatím vždy dozrál. Nesmíte ho ovšem... celý příspěvek > |  | Co vaše réva? (2013), 6.4.2013 Dekuji za tipy.Neco z toho vyberu a snad za nejaky ten rok, se tady s Vama podelim o zkusenostech s temito odrudama. |  | Daple dandy pěstování, 6.4.2013 Daplle Dandy mam na myrobalanu.Jak si budou sedet, sam nevim a cas to teprve ukaze.Budu se ho snazit drzet vice pri zemi, tak snad polokmen.Terminal, volna koruna, zadne prisne tvary. |  | Co vaše réva? (2013), 6.4.2013 Mnel by jste prosim Vas nejaka doporuceni pro ranne odrudy, ktere by stalo za to otestovat v mych podminkach?Slo by asi o cca 10 odrud. |  | Co vaše réva? (2013), 6.4.2013 Tak Terezu vynechavam, Nera si teda ponecham a misto Terezy si poridim Vostorog.Navic jsem tak zblbnul do techto ruskych a ukrajinskych odrud, jak jsem hledal nahradu za Terezu, ze bych chtel vyzkouset Novyj Podarok Zaporožiu, Talizman, klon... celý příspěvek > |  | Blumy - Black Amber & Kuban Delight, 5.4.2013 Nechci jit ted do novych asijskych odrud, popripade asijskych, ale US hybridu do te doby, nez zjistim co mi prinesou ty co mam.Nedavno jsem nasel novinku a ta by byla pro nas urcite zajimava a to Black ICE.Urcite by takovou odrudu privitali v... celý příspěvek > |  | Blumy - Black Amber & Kuban Delight, 5.4.2013 Mate pravdu... tento rok je uvadena jako samosprasna.V lonskenm roce byla uvadena, jako cizosprasna.Proto jsem ji dal vedle Angelena, ale ted jsem zase zjistil, jak vizualne, tak z US fora, ze Superior kvete pozdeji nez bezne asijske slivy.Takze jsem... celý příspěvek > |  | Daple dandy pěstování, 3.4.2013 Tady pane Bakeš Vam odpovedet nemohu, jelikoz nevim.U Pluotu jsou uvadene dalsi Pluoty nebo asijske svestky.Plumcoty jsem do podrobna nestudoval, takze nevim, ale podle mne by Plumcoty mohly opylit, jak merunky, tak Pluoty ci asijske svestky, ale... celý příspěvek > |  |
|  | Daple dandy pěstování, 3.4.2013 Petre... Kubanku nemam... informace, ktere jsem zjistil jsou z fora takovych nadsencu jako jsme my, ale trosku v jine zemi a tou je USA, Anglie ci Holandsko.Odkud nejlepe cerpat nejake objektivni info, nez z praxe nam podobnym nadsencum.Pokud mi... celý příspěvek > |  | Daple dandy pěstování, 3.4.2013 Vseobecne jiny pluot ci asijskou svestku.U Daplle se uvadi jiny pluot, napriklad Flavor Supreme ci Flavor Queen a s asijskych Sanrta rosa.Osobne si myslim, ze i myrobalan by to dokazal taky, ale to je pouze ma domnenka. |  | Daple dandy pěstování, 3.4.2013 Pane Bakes, Melitopolski ani Daple nemuzu hodnotit po roce pestovani, ac vysledky jsou prozatim "dobre".Nevim jak by vse dopadlo, kdyby jsem si je poridil o rok drive a mozna by mi to vse pomrzlo, kdy zima pred rokem byla u nas nejkaych... celý příspěvek > |  | Daple dandy pěstování, 3.4.2013 No no... take verejne pranyrovani .
|  | Prodat vinný sklípek nebo nechat?, 3.4.2013 Dam Vam priklad z praxe. Trzni cena pozemku orne pudy na Hanne se pohybuje cca kolem 130 000Kč/ha.Vic vam druzstva nedaji, to je max.Spekulanti priplati nejakych +-15000.Bylo mi grantovano, ze do 6 let cena vzroste na nejakych 200000Kč/ha.Tento... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|