Příspěvky uživatele - 176.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Thunbergie, 16.10.2011
Máme ji na plotě, celé léto krásně kvetla a je obrovská. Začíná už ale shora lehce uvadat. Zajímalo by mě, máte-li nějaké zavedené postupy, jak ji na podzim zlikvidovat? Jestli je třeba pro vymotání z plotu jednodušší nechat ji úplně uschnout nebo... celý příspěvek >
Tvarování syrského ibyšku, 17.9.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, co myslíte - stříhat tu čučící větev, nebo ne? Takhle hrdina přečkal stavbu, drží se statečně, pěkně kvetl a taky už má asi pár let na kontě, má pořádné větve a ne nějaké proutečky. Aby z něho nezbyl jen nějakej uprcatěnej chudák.
Likvidace břečťanu, 14.9.2011
No páni, co by jiní dali za takový krásný zelený koberec... spíš bych vyplela, co z toho čučí a bude to vypadat luxusně. :-)
Je možné stříhat jeřabinu?, 9.9.2011
Asi jsem to už zavrhla. Důvod je ten, že máme pidi zahrádku před a malou za domem a jeřabina se mi líbí. Všude ale píšou 10 až 15 m.  A jak jsem tak přemýšlela, co s předzahrádkou (až odvezem zbytky po stavbě), tak jsem se ubírala i jeřabinovou... celý příspěvek >
Je možné stříhat jeřabinu?, 8.9.2011
Je možné stříhat jeřabinu, aby nepřerostla víc než zhruba 2 metry?
Zná někdo název tohoto plevele?, 1.8.2011
Laskavec a lebeda?  Já jsem špatný poznávač, protože jsem detailista a když je to trochu jiné, připadá mi to úplně jiné...  :-) Jo, a s odhady to nesouhlasilo, ale neva, učím se za pochodu. :-)
Zná někdo název tohoto plevele?, 1.8.2011 Obsahuje fotku
Toto nám roste v nově založeném trávníku, roste to velmi rychle. Své odhady raději nebudu zveřejňovat, s jistotou ovšem vím, že tentokrát to buxus nebude... :-))) Odhalíte, co to je?
Úhyn karásků, 30.7.2011
My akvaristi musíme počkat několik týdnů, než se do nového akvárka můžou hodit rybky - aby se všechno usadilo, namnožily se bakterie ve filtrování a celý systém začal fungovat. Hodit tam rybičky dřív může vyjít, ale je to koledování si o bříška na... celý příspěvek >
Úhyn karásků, 30.7.2011
Jak brzy po založení jezírka šly rybky do vody?
Co mohu ještě vysít?, 29.7.2011
Třeba petržel na nať do brambor.
Břečťan popínavý, 29.7.2011
Připojuji dotaz k břečťanu - je možné nechat jím porůst klasický drátěný plot, nebo by ho časem (za předpokladu, že dobře poroste) svojí váhou strhl?
Co je to?, 28.7.2011
Napadlo mě to, zkoumala jsem to, ale stonky to má jiné než ten velký. Taky si nedovedu představit, že bych čekala, až z toho naroste živý plot nebo keř velikosti toho druhého ze zahrady - ten by měl snad tisíc let. Není jiná možnost?
Co je to?, 28.7.2011 Obsahuje fotku
Stále prosím o pomoc s rozpoznáním svého pidikeříku. Není to vysazené, rostlinka sídlila mezi plevelem. Už v této velikosti  má dřevnaté starší větvičky a taky  moc rychle nepřirůstá, přesazovala jsem to před několika měsíci a přibylo jen... celý příspěvek >
Bofix, 27.7.2011
Máte, prosím, někdo informace, co dělají tyto látky s havětí všech velikostí v půdě?
Co je to za keř?, 25.7.2011
Jo, to je ono? :-) Já jsem to vždycky viděla jen upravené. Zatím pronikám do tajů zahrádkaření, nastěhovali jsme se do domečku se starou zahrádkou tak zatím objevuju, co tu máme (nebo mají sousedi a kouká to k nám) - takže se omlouvám za naprosto... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika