|
Příspěvky uživatele - 176.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Thunbergie, 16.10.2011 Máme ji na plotě, celé léto krásně kvetla a je obrovská. Začíná už ale shora lehce uvadat.
Zajímalo by mě, máte-li nějaké zavedené postupy, jak ji na podzim zlikvidovat?
Jestli je třeba pro vymotání z plotu jednodušší nechat ji úplně uschnout nebo... celý příspěvek > |  | Tvarování syrského ibyšku, 17.9.2011  Dobrý den,
co myslíte - stříhat tu čučící větev, nebo ne? Takhle hrdina přečkal stavbu, drží se statečně, pěkně kvetl a taky už má asi pár let na kontě, má pořádné větve a ne nějaké proutečky. Aby z něho nezbyl jen nějakej uprcatěnej chudák. |  |
|  | Likvidace břečťanu, 14.9.2011 No páni, co by jiní dali za takový krásný zelený koberec... spíš bych vyplela, co z toho čučí a bude to vypadat luxusně. :-) |  | Je možné stříhat jeřabinu?, 9.9.2011 Asi jsem to už zavrhla. Důvod je ten, že máme pidi zahrádku před a malou za domem a jeřabina se mi líbí. Všude ale píšou 10 až 15 m. A jak jsem tak přemýšlela, co s předzahrádkou (až odvezem zbytky po stavbě), tak jsem se ubírala i jeřabinovou... celý příspěvek > |  | Je možné stříhat jeřabinu?, 8.9.2011 Je možné stříhat jeřabinu, aby nepřerostla víc než zhruba 2 metry? |  | Zná někdo název tohoto plevele?, 1.8.2011 Laskavec a lebeda?
Já jsem špatný poznávač, protože jsem detailista a když je to trochu jiné, připadá mi to úplně jiné... :-)
Jo, a s odhady to nesouhlasilo, ale neva, učím se za pochodu. :-) |  | Zná někdo název tohoto plevele?, 1.8.2011  Toto nám roste v nově založeném trávníku, roste to velmi rychle.
Své odhady raději nebudu zveřejňovat, s jistotou ovšem vím, že tentokrát to buxus nebude... :-)))
Odhalíte, co to je? |  | Úhyn karásků, 30.7.2011 My akvaristi musíme počkat několik týdnů, než se do nového akvárka můžou hodit rybky - aby se všechno usadilo, namnožily se bakterie ve filtrování a celý systém začal fungovat. Hodit tam rybičky dřív může vyjít, ale je to koledování si o bříška na... celý příspěvek > |  | Úhyn karásků, 30.7.2011 Jak brzy po založení jezírka šly rybky do vody? |  | Co mohu ještě vysít?, 29.7.2011 Třeba petržel na nať do brambor. |  |
|  | Břečťan popínavý, 29.7.2011 Připojuji dotaz k břečťanu - je možné nechat jím porůst klasický drátěný plot, nebo by ho časem (za předpokladu, že dobře poroste) svojí váhou strhl? |  | Co je to?, 28.7.2011 Napadlo mě to, zkoumala jsem to, ale stonky to má jiné než ten velký. Taky si nedovedu představit, že bych čekala, až z toho naroste živý plot nebo keř velikosti toho druhého ze zahrady - ten by měl snad tisíc let.
Není jiná možnost? |  | Co je to?, 28.7.2011  Stále prosím o pomoc s rozpoznáním svého pidikeříku.
Není to vysazené, rostlinka sídlila mezi plevelem.
Už v této velikosti má dřevnaté starší větvičky a taky moc rychle nepřirůstá, přesazovala jsem to před několika měsíci a přibylo jen... celý příspěvek > |  | Bofix, 27.7.2011 Máte, prosím, někdo informace, co dělají tyto látky s havětí všech velikostí v půdě? |  | Co je to za keř?, 25.7.2011 Jo, to je ono? :-) Já jsem to vždycky viděla jen upravené.
Zatím pronikám do tajů zahrádkaření, nastěhovali jsme se do domečku se starou zahrádkou tak zatím objevuju, co tu máme (nebo mají sousedi a kouká to k nám) - takže se omlouvám za naprosto... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|