|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sklizeň rajčat 2013, 26.7.2013 no Anno (mj.vše nejlepší k svátku), i mně se zdá o rajčatech, jen cherry jsou zralé, nicméně právě rajčata mají letos vůbec ze všech plodin největší skluz |  | Melounoviště 2013, 25.7.2013 já tedy dneska během opylování jednotl.odrůd jsem některé loisty radši otrhal a uvidím co se bude dít dále... vloni vydržely až na konec září |  |
|  | Melounoviště 2013, 25.7.2013  tak nekolik plodu se jiz ukazalo, velikost asi jako grep |  | Papriky - 2013, 25.7.2013  zatím venku nejsou červené, ale ty amy a pcr se daji jist uz ted :) |  | Lilkoviště, 24.7.2013  tak zde jsou
|  | Choroba hrušiek, 24.7.2013 díky Václave za info, takže bude dobré to nyní něčím postříkat? bio přípravky asi nepomohou, že? |  | Choroba révy, 24.7.2013 vůbec Hycoly jsou velmi dobrá hnojiva, a navíc není to žádná velká chemie, bva naopak, treba Hycol Z na zeleninu je perfektní a cenově jeste lepsi, v podstate takova nahrada za lignohumát...
Hycol K potrebuji na sileny deficit po destich. |  | Choroba révy, 24.7.2013 nevíte zda jsou to oni? |  | Choroba révy, 23.7.2013 když už je vás tu více od jihu, rád bych vás požádal, zda jste si nevšimli u vašich prodejců, zda neprodávají přípravek Hycol K víno? díky všem za info |  | Řapíkatý celer, 23.7.2013 za poslední deset dní se velice hnuly, řapíkatý se bude sklízet tak koncem týdne, už je pěkný, navíc mám novou odrůdu a zdá se velice dobrá, pěkně tmavě zelená a málo odnožuje |  |
|  | Padlí na tykvich: ma smysl selektivne vylamat postizene listy?, 23.7.2013 já s padlím na cuketách má problémy až koncem září, to nemá cenu ani stříkat, ale chce to hlavně-dobrou polohu a správně zvolenou odrůdu a pak se jenom musí zalévat |  | Lilkoviště, 23.7.2013 já též sklidil, ale foto ještě nemám nafocené
ty pplody jsou z odrůdy Český raný? |  | Choroba révy, 23.7.2013 no mně to skoro přijde jak úžeh |  | Choroba hrušiek, 23.7.2013 téma jsem nenasel nebo to nebylo presne ono |  | Choroba hrušiek, 23.7.2013 leda pri rezu, zvirata jej ohlodat nemohla, je vse olpoceno a i tak mají chrániče... zatim mi to prijde budto na chorobu nebo deficit nejakeho prvku, ale jen tipuji |  |
 |
|
|
|