Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Paprika AMY, 21.2.2013 Mam otázku vysieval som papriku AMY 9.2.2013 a teraz je v takej veľkosti ako je na obrázku. Je všetko v poriadku ako ma byť pri raste? nevytavuje sa veľmi či sa mi to len zdá? mam ju postavenú na parapete a vyhrieva sa tam v izbe je 20 stupňov... celý příspěvek >
Jahodnik, 16.2.2013 ja již mam 3 grandiany z 12 semen tak jsem zvedav či vykliči aj zbyli protože semena boli dost drahe.
Melounoviště 2012, 15.2.2013 Zdravim, mam šancu vypestovať melony na poli ked byvam na severe slovenska?
Jahodnik, 11.2.2013 Ja som visieval jahodnik Grandian F1 asi o 12 mi vykličili zatial po 12 dnoch mam už 4 raslinky niektore su väčšie niektore menšie mam jich na parapetu na okne a maji teplotu okolo 22 C a dostatok svetla.
Pestovanie papriky, 22.1.2013 Zdravim, Všetkých chcem sa vás opýtať či už pomaličky možem vysievať papriku na priesady?? A druha otázočka je ma niekto skusenosti z kvetakem/karfiolom od firmy semo paleta barev čo je to vlastne za karfiol je lepši ako ten biely?? Dakujem