|
Paprika AMY, 26.2.2013 Dufam že už možem v sobotu či to nieje ešte skoro??listy už maju cca 3 cm a v strede je už vidno maličku paličku prvy pravý list tak dufem že ma tato odroda nesklame skušam ju po prvy raz. A kolko mi vojde do foliovnika sadenic ak ma foliovnik... celý příspěvek > |
 |
Paprika AMY, 26.2.2013  ja už mam amy krasnu podla mna by som ju už mohol v sobotu pikirovať nie??? |
 |
|
 |
Odrůda melounu do chladnější polohy, 26.2.2013 takže je to zbytečne pestiti když je tu chladnejši počasi?? |
 |
Odrůda melounu do chladnější polohy, 26.2.2013 Jaka je nejlepší odrůda melounu do chladnejši polohy, ktera vyborne rodi a přinese i nejake plodyl?? |
 |
Kdy v této době přesadit rajčata a papriky?, 24.2.2013 tak teraz nevím či zaštipovať nebo ne? |
 |
Kdy v této době přesadit rajčata a papriky?, 24.2.2013 A jak to mam zaštipnout nemate nejaky obrazek bojim se že když pozaštipuji papriky tak mi zcednou a už se neprimou |
 |
Kdy v této době přesadit rajčata a papriky?, 24.2.2013 a co se stane když se korinek nezaštipne ale zustane takový jaký byl predtým?? |
 |
Paprika AMY, 21.2.2013 chci je vysazovat do foliovnika asi 2 m na 1m velkosť |
 |
Chov krocanov, 21.2.2013 Ja chcem tohto roku po prvy krat chovať morky mam zaujem o 3 moriakov mam byvali kurnik o velkosti asi 1,5 na 1,5m a na vyšku 1,7 m neviem či su to dobre rozmery pre ubytovanie moriakov. A v zadu za domom mame asi tak 70 m2 pozemok zatravneny tak jim... celý příspěvek > |
 |
Paprika AMY, 21.2.2013 tak ted se nevím rozhodnut či je mam dat po dve nebo každu samostatne |
 |
|
 |
Paprika AMY, 21.2.2013 a za kolik dni se jim roztahnou listy uplne?? vždy ked jide večer tak sa listy davaji do kopi a rano se roztahuji ma to tak byt?? |
 |
Paprika AMY, 21.2.2013 negde jsem to videl že vraj aby se opelovali navzajem tak nemam davat po dva papriky? |
 |
Chov krocanov, 21.2.2013  Přeji pekny den. Chci se zeptat jestli mě někdo zkušenosti z chovem krocanů letos chci začít z chovem krocanů ale nemam s tím skusenosti a dale řeším otázku zda mám koupit samých samců aneb i nějakou samičku. Mam zajem chovat bílych... celý příspěvek > |
 |
Paprika AMY, 21.2.2013 a můžeme dávat papriky při Pikirovani do květináče po dvě?? |
 |
Paprika AMY, 21.2.2013 do 10 dni by mali byť už ok a mohol by som pikirovať a potom už možem zasadiť kozi roh?? |
 |