Příspěvky uživatele - 234.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Paprika AMY, 26.2.2013
Dufam že už možem v sobotu či to nieje ešte skoro??listy už maju cca 3 cm a v strede je už vidno maličku paličku prvy pravý list tak dufem že ma tato odroda nesklame skušam ju po prvy raz. A kolko mi vojde do foliovnika sadenic ak ma foliovnik... celý příspěvek >
Paprika AMY, 26.2.2013 Obsahuje fotku
ja už mam amy krasnu podla mna by som ju už mohol v sobotu pikirovať nie???
Odrůda melounu do chladnější polohy, 26.2.2013
takže je to zbytečne pestiti když je tu chladnejši počasi??
Odrůda melounu do chladnější polohy, 26.2.2013
Jaka je nejlepší odrůda melounu do chladnejši polohy, ktera vyborne rodi a přinese i nejake plodyl??
Kdy v této době přesadit rajčata a papriky?, 24.2.2013
tak teraz nevím či zaštipovať nebo ne?
A jak to mam zaštipnout nemate nejaky obrazek bojim se že když pozaštipuji papriky tak mi zcednou a už se neprimou
a co se stane když se korinek nezaštipne ale zustane takový jaký byl predtým??
Paprika AMY, 21.2.2013
chci je vysazovat do foliovnika asi 2 m na 1m velkosť
Chov krocanov, 21.2.2013
Ja chcem tohto roku po prvy krat chovať morky mam zaujem o 3 moriakov mam byvali kurnik o velkosti asi 1,5 na 1,5m a na vyšku 1,7 m neviem či su to dobre rozmery pre ubytovanie moriakov. A v zadu za domom mame asi tak 70 m2 pozemok zatravneny tak jim... celý příspěvek >
Paprika AMY, 21.2.2013
tak ted se nevím rozhodnut či je mam dat po dve nebo každu samostatne
Paprika AMY, 21.2.2013
a za kolik dni se jim roztahnou listy uplne?? vždy ked jide večer tak sa listy davaji do kopi a rano se roztahuji ma to tak byt??
Paprika AMY, 21.2.2013
negde jsem to videl že vraj aby se opelovali navzajem tak nemam davat po dva papriky?
Chov krocanov, 21.2.2013 Obsahuje fotku
Přeji pekny den. Chci se zeptat jestli mě někdo zkušenosti z chovem krocanů letos chci začít z chovem krocanů ale nemam s tím skusenosti a dale řeším otázku zda mám koupit samých samců aneb i nějakou samičku.  Mam zajem chovat bílych... celý příspěvek >
Paprika AMY, 21.2.2013
a můžeme dávat papriky při Pikirovani do květináče po dvě??
Paprika AMY, 21.2.2013
do 10 dni by mali byť už ok a mohol by som pikirovať a potom už možem zasadiť kozi roh??
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika