Příspěvky uživatele - 137.173

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hybrid a F1, 3.3.2013
Dobrý den. Jsem zahrádkář začátečník, zatím jsem pěstovala jen kytičky. Letos bych chtěla i okurky salátovky. Zakoupila jsem semena a nevím, co znamená hybrid a F1 u odrůdy. Předem děkuji za odpověď. L.
Jaký keř do úplného stínu?, 7.8.2012
Dobrý den. Prosím o radu, jaký keř vysadit do úplného stínu. Je to místo vedle schodiště do zahrady, z východu a jihu zastíněno domem, slunce svítí jen chvíli k večeru. Děkuji L.
Mšice, 24.3.2012
Ach jo :-( Tak jak tedy na ty mšice? Chci mít kopretiny krásné.
Mšice, 24.3.2012
Dobrý den. Každý rok se mi na zahradních kopretinách objevují mšice. Je nějaká prevence, nebo až po napadení postřik proti mšicím? Někde jsem četla, že tam, kde je v blízkosti levandule, se mšice nevyskytují. Zasadila jsem tedy levanduli hned... celý příspěvek >
Pro travní sekačku do Polska?, 19.3.2012
Dobrý den. Jsem z Ostravy a potřebuji koupit motorovou sekačku s pojezdem. Někde jsem četla, že v Polsku jsou levnější. Nemáte někdo zkušenost? A pokud ano, kam zajet, abych to měla co nejblíže? Děkuji, Lenka
Heliconia, 23.9.2011
Děkuji za odpověď, budu se o ni starat, jak jen nejlépe to půjde :-). Lenka
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika