|
Příspěvky uživatele - 137.173
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hybrid a F1, 3.3.2013 Dobrý den.
Jsem zahrádkář začátečník, zatím jsem pěstovala jen kytičky. Letos bych chtěla i okurky salátovky. Zakoupila jsem semena a nevím, co znamená hybrid a F1 u odrůdy. Předem děkuji za odpověď.
L. |  | Jaký keř do úplného stínu?, 7.8.2012 Dobrý den.
Prosím o radu, jaký keř vysadit do úplného stínu. Je to místo vedle schodiště do zahrady, z východu a jihu zastíněno domem, slunce svítí jen chvíli k večeru.
Děkuji L. |  |
|  | Mšice, 24.3.2012 Ach jo :-(
Tak jak tedy na ty mšice? Chci mít kopretiny krásné. |  | Mšice, 24.3.2012 Dobrý den.
Každý rok se mi na zahradních kopretinách objevují mšice. Je nějaká prevence, nebo až po napadení postřik proti mšicím?
Někde jsem četla, že tam, kde je v blízkosti levandule, se mšice nevyskytují. Zasadila jsem tedy levanduli hned... celý příspěvek > |  | Pro travní sekačku do Polska?, 19.3.2012 Dobrý den.
Jsem z Ostravy a potřebuji koupit motorovou sekačku s pojezdem. Někde jsem četla, že v Polsku jsou levnější. Nemáte někdo zkušenost? A pokud ano, kam zajet, abych to měla co nejblíže?
Děkuji, Lenka |  | Heliconia, 23.9.2011 Děkuji za odpověď, budu se o ni starat, jak jen nejlépe to půjde :-).
Lenka |  |
 |
|
|
|