|
Zastipovanie zalistkov rajciny, 8.6.2013 este by som sa chcela spytat ohladom hnojenia.Mozem hnojit harmavitom? ako casto? a do zalievky alebo na llist? |
 |
Zastipovanie zalistkov rajciny, 8.6.2013 dakujem velmi za radu. Skusim to teda tak ako pisete |
 |
|
 |
Zastipovanie zalistkov rajciny, 8.6.2013 Diky moc uz mi je to jasne. No a este posledna otazka, mam nechat iba jeden hlavny alebo jeden hlavny a jeden bocny?
A ten isty postup je aj u koktejlovych? |
 |
Zastipovanie zalistkov rajciny, 7.6.2013 Dakuejm za ryhclu odpoved. vsetko su kolikove:
odroda F1
stupicke polni rane
bycie srdce
a koktejlove.
A ked bude iba jedna stonka, tak vijan sa bude tvorit neustale? Laicky povedane, budu vznikat do nekonecna? alebo bude... celý příspěvek > |
 |
Zastipovanie zalistkov rajciny, 7.6.2013 Dobry den,
nerozumiem celkom vystipovaniu zalistkov. Uz som si co-to nastudovala, lenze nerozumiem tomu, ze sa ma vystipovat vsetko bocne. cize ma ostat iba jedna jedina stonka? Minuly rok som mala rajciny ale som taketo nic nerobila lebo som... celý příspěvek > |
 |
Jak správně udržovat trávník z jara?, 1.3.2013 prepacte ze sa vnucujem do prispevku... kedy je mozne vykonat vertikul? Myslim aky termin je vhodny? A potom nasledne hnojit sa moze hned alebo tereba pockat nech sa trava spamata? Napr. hnojit az tyzden po vertil? aby sa nespalila...
no a este... celý příspěvek > |
 |
Zalozenie travnika - prilis zavlazeny, 25.6.2012 Ahojte,
tyzden dozadu sme zalozili travnik vysevom.Pouzili sme kvalitne nemecke osivo+startovacie hnojivo. Vzhladom nato, ze boli prilis velke tepla (zapad, 36"C) sme zavlazovali semeno aby nevyschlo - poda bola stale mokra. Teraz po tyzdni... celý příspěvek > |
 |