Příspěvky uživatele - 176.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Růže a mráz, 27.3.2012
Dva výhony růže vypadají poschle nebo pomrzle, ale na dolní části se chystají vyrazit z pupenů - mám to, co je nahoře mrtvé, střihnout? Jde asi o 20cm.
Jak obnovit trávník, 25.3.2012
My jsme poryli, hráběma rozbouchali drny a srovnali, prknem udusat, nasypat směs a prohrábnout hráběma, aby se semínka zakryly hlínou. Rylo se dost huboko. A pak jsme zalívali podle potřeby. Ale my jsme tu plochu měli hodně hrbatou, třeba to... celý příspěvek >
Jak obnovit trávník, 25.3.2012
My jsme tedy trávník v podobném stavu zryli - postupně, po pruzích se to dá udělat i s málem času. Plocha nebude během měsíce celá zelená, ale do podzimu to zmáknete a zatím se můžete kochat spravenými plochami.  :-)
Jakou růži zvolit?, 24.3.2012
Mám! Oranžovku - Belvedere. Sice jsem pak doma zjistila, že není nic moc odolná, ale snad mi bude přát štěstí začátečníka. Teď přemýšlím, co k ní dosadit, hrozně se mi líbí ty fotky, co tu byly, kde růže je ve směsi dalších kytek. Austinovky... celý příspěvek >
Sango Kaku - keř nebo strom?, 18.3.2012
Psala jsem na Starkl a tvrdí, že platí velikost uvedená v katalogu a opravdu by nemělo narůst nic většího. Tak snad by to měla být ta menší varianta.
Jakou růži zvolit?, 12.3.2012
Mě dneska přišel katalog Davida Austina - je na co koukat! Jen kdyby to bylo jednodušší s objednáním tady... vybírá se krásně, ale pak všude jen vyprodáno, vyprodáno. :-(
Jakou růži zvolit?, 9.3.2012
Což o to, člověk by i dal, ale zásilkové obchody mají hodně vyprodáno a tady poblíž (Brno) nevím o žádném zahradnictví, které by se specializovalo na růže a mělo větší výběr. Chystám se do Šebrova, tak uvidím, co tam. Na podzim v zahradnictví... celý příspěvek >
Jakou růži zvolit?, 9.3.2012
A byla by nějaká oranžová, tak 80-100 cm? Chtěla bych ji za levanduli. Westerland je nádherná, ale co jsem o ní nahledala, hodně veliká.
Jakou růži zvolit?, 8.3.2012
Přímého svitu, nebo jen stačí, když není ve stínu? Chci ji na dvorek... všude kolem stěny, ale světlo tam je rozhodně.
No ta je! Nádhera. Vůbec celé zátiší. Radost pohledět. 
Bohužel, než jsem se rozhodla, měli Pelcovi všechny růže,, které jsem zvažovala, vyprodané... :-(  Taky je s nimi tedy houbelec komunikace, ale nabídku mají širokou. Na podzim prý chystá velkou nabídku anglických růží zahradnictví pana Šípa... celý příspěvek >
Růže a strom, 1.3.2012
No je to nádhera. Já jsem ale měla na mysli normálně rostoucí a plodící jabloňku.
Růže a strom, 1.3.2012
Dobrý den, máte někdo zkušenost s růží pnoucí se po (živém) stromě?
Černooká Zuzana, 28.2.2012
Klídek,  naroste, vždyť je únor. :-) Já to sázela dost pozdě, někdy snad až v květnu, mohly mít do 30 cm a narostly jako blázen.
Černooká Zuzana, 28.2.2012
Já jsem loni koupila zuzany jako sazeničky v zahradnictví, zpočátku rostly docela pomalu, ale pak se rozjely a rostly jako blázen, dokonce vrostly až do koruny stromu, který stojí blízko plotu. Kvetly krásně - obsypáno květy. Je to hodně osluněný... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika