|
Příspěvky uživatele - 176.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Růže a mráz, 27.3.2012 Dva výhony růže vypadají poschle nebo pomrzle, ale na dolní části se chystají vyrazit z pupenů - mám to, co je nahoře mrtvé, střihnout? Jde asi o 20cm. |  | Jak obnovit trávník, 25.3.2012 My jsme poryli, hráběma rozbouchali drny a srovnali, prknem udusat, nasypat směs a prohrábnout hráběma, aby se semínka zakryly hlínou. Rylo se dost huboko. A pak jsme zalívali podle potřeby.
Ale my jsme tu plochu měli hodně hrbatou, třeba to... celý příspěvek > |  |
|  | Jak obnovit trávník, 25.3.2012 My jsme tedy trávník v podobném stavu zryli - postupně, po pruzích se to dá udělat i s málem času. Plocha nebude během měsíce celá zelená, ale do podzimu to zmáknete a zatím se můžete kochat spravenými plochami. :-) |  | Jakou růži zvolit?, 24.3.2012 Mám! Oranžovku - Belvedere. Sice jsem pak doma zjistila, že není nic moc odolná, ale snad mi bude přát štěstí začátečníka. Teď přemýšlím, co k ní dosadit, hrozně se mi líbí ty fotky, co tu byly, kde růže je ve směsi dalších kytek.
Austinovky... celý příspěvek > |  | Sango Kaku - keř nebo strom?, 18.3.2012 Psala jsem na Starkl a tvrdí, že platí velikost uvedená v katalogu a opravdu by nemělo narůst nic většího. Tak snad by to měla být ta menší varianta. |  | Jakou růži zvolit?, 12.3.2012 Mě dneska přišel katalog Davida Austina - je na co koukat! Jen kdyby to bylo jednodušší s objednáním tady... vybírá se krásně, ale pak všude jen vyprodáno, vyprodáno. :-(
|  | Jakou růži zvolit?, 9.3.2012 Což o to, člověk by i dal, ale zásilkové obchody mají hodně vyprodáno a tady poblíž (Brno) nevím o žádném zahradnictví, které by se specializovalo na růže a mělo větší výběr. Chystám se do Šebrova, tak uvidím, co tam.
Na podzim v zahradnictví... celý příspěvek > |  | Jakou růži zvolit?, 9.3.2012 A byla by nějaká oranžová, tak 80-100 cm? Chtěla bych ji za levanduli. Westerland je nádherná, ale co jsem o ní nahledala, hodně veliká. |  | Jakou růži zvolit?, 8.3.2012 Přímého svitu, nebo jen stačí, když není ve stínu? Chci ji na dvorek... všude kolem stěny, ale světlo tam je rozhodně. |  | Jakou růži zvolit?, 8.3.2012 No ta je! Nádhera. Vůbec celé zátiší. Radost pohledět. |  |
|  | Jakou růži zvolit?, 8.3.2012 Bohužel, než jsem se rozhodla, měli Pelcovi všechny růže,, které jsem zvažovala, vyprodané... :-( Taky je s nimi tedy houbelec komunikace, ale nabídku mají širokou.
Na podzim prý chystá velkou nabídku anglických růží zahradnictví pana Šípa... celý příspěvek > |  | Růže a strom, 1.3.2012 No je to nádhera.
Já jsem ale měla na mysli normálně rostoucí a plodící jabloňku. |  | Růže a strom, 1.3.2012 Dobrý den,
máte někdo zkušenost s růží pnoucí se po (živém) stromě? |  | Černooká Zuzana, 28.2.2012 Klídek, naroste, vždyť je únor. :-) Já to sázela dost pozdě, někdy snad až v květnu, mohly mít do 30 cm a narostly jako blázen. |  | Černooká Zuzana, 28.2.2012 Já jsem loni koupila zuzany jako sazeničky v zahradnictví, zpočátku rostly docela pomalu, ale pak se rozjely a rostly jako blázen, dokonce vrostly až do koruny stromu, který stojí blízko plotu. Kvetly krásně - obsypáno květy.
Je to hodně osluněný... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|