|
Příspěvky uživatele - 64.210
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kysané zelí, 16.3.2013 máte pravdu, jsem zvyklý na otické zelí. Ale i tak mám radost, že jsem to za stálého míchání nevyhodil do záchodu |  | Kysané zelí, 16.3.2013 Zdravím zahradníci, nevím jestli to nebylo předčasné, ale já už to zelí vyzkoušel. Napěchoval jsem to do 4 litrové zavařovačky. No abych se přiznal, tak není to žádná sláva, ale jíst se to dá. Je to trošku méně kyselé, než jsem čekal, a má to i... celý příspěvek > |  |
|  | Založení záhonu, 3.3.2013 Ahoj, tak jsem využil prvního pěkného dne letos, aspon tady na severu moravy, a začal jsem vytvářet záhon. Už se nemůžu dočkat :-) |  | Maliník Polka, Medea, 23.2.2013 A jak jste spokojeni po chuťuvé stránce? Která z Vašich odrůd je nechutnější? Břeťa |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 23.2.2013  Je to záběr asi třetiny zahrady. V popředí je štěrkový val, vyrovnávající převýšení pozemku od domu. V pozadí je vidět výsadba ovocného sadu. |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 23.2.2013 Perfektní. Proč tohle vlákno utichlo? |  | Co patří a co ne do kompostu, 21.2.2013 Zuzanko, děkuji |  | Co patří a co ne do kompostu, 21.2.2013 Je velký problém, když se mi teď přes zimu vytvořila v kompostu vrstva asi 30 cm jen odřezku zeleniny a slupek z brambor, občas plato od vajec, ubrousek či sáček čaje? Neměl jsem to čím překrýt, myslím hlínu... jak tady čtu, tak můžu tedy dávat popel... celý příspěvek > |  | Kompost z kompostárny - je vhodný na sázení?, 21.2.2013 jestli jste byl někdy na skládce komunálního odpadu, tak jistě víte, že každou vrstvu přejíždí kompaktor (nakladač vybavený ocelovými koly s hroty a místo lžíce radlicí) a na to jde další vrstva, Takže drtivá většina odřezků zeleniny a šlupek (což... celý příspěvek > |  | Kompost z kompostárny - je vhodný na sázení?, 21.2.2013 tak tak, peníze jsou až na prvním místě... a kvalitu dělá obal a lákavá cena, což zrovna u pytlovaných substrátů a kompostů nejde minimálně s tou cenou souhlasit, neboť mi příjde značně přemrštěná... alespoň se chováme trošku ekologicky, když... celý příspěvek > |  |
|  | Kompost z kompostárny - je vhodný na sázení?, 21.2.2013 No mě docela zarazilo, kolik chlupů a dalších různých příměsí je ve výsevním substrátu od AGRO. Asi se to míchá do všech substrátů bez rozdílu.
Tak před 10 lety jsem jezdil do Opavy s nákladním autem pro substráty, mulče a komposty a já nevím pro... celý příspěvek > |  | Založení záhonu, 20.2.2013 No jak vidím těch 20 cm nového sněhu, tak přemýšlím, kdy ten záhon vyrobím :-) |  | Maliník Polka, Medea, 19.2.2013 sice pozdě, ale přece...
taky mám 4 keře polky. Plody jsou krásné a poměrně velké, leč pro mne po chuťové stránce celkem zklamáním. Jak píšete bez šťávy a s nezáživnou chutí.. Břeťa |  | Založení záhonu, 18.2.2013 Díky za podnět. Takže místo ohrádky bysem to mohl zakopat o 20 až 25 cm (bude stačit?) do hloubky, rozprostřít geošku, na krajích vytáhnout až na povrch a celé vysypat, směsi hlíny, písku a kompostu, je to tak? Faktem je, že hryzec by neměl překážku... celý příspěvek > |  | Založení záhonu, 18.2.2013 Všem děkuji za přispění do diskuse. Myslím, že jsem pochopil co jsem pochopit potřeboval. Mějte se krasně a zahradě zdar! :-) B |  |
 |
|
|
|