|
Příspěvky uživatele - 177.110
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rider XF 140 HD, 25.2.2013 zdravim, normalne jsem rider koupil o vikendu a rider + olej 37 tisic a nejake dorbne. Nevim jaky letak jste videl. Zaplaceny je, ale dovest si ho necham az na sezonu, bo ho zatim nemam kam dat. Takze zadne blizsi detaily nemohu sdelit... |  | Rider XF 140 HD, 20.2.2013 Tak to mam radost, ze si masinku pochvalujete. Tento vikend je v Mountfiledu akce a rider bude za 50% ceny. Takze se tam chci stavit. Neni problem se sberem travy do kose? Zvlada to jezdit i sekat do kopce bez nejakych problemu? |  |
|  | Rider XF 140 HD, 19.2.2013 Takze rikate, ze by to melo byt v klidu a tech 13HP bude stacit. Nerikejte mi, ze s 13HP budu mit vysokou spotrebu. A tech 10l na hodinu je opravdu velky masakr. V sobotu bych mel XF140 v Mountfildu zaplatit, takze shanim informace dokud se da! |  | Rider XF 140 HD, 18.2.2013 Mel bych dotaz ohledne zahradniho Rideru XF 140 HD. Vyrobce Castel Garden. Ted v Mountfieldu v akci za cca 37 000,-
Vykon 13,5HP, zaber 72cm. Dival jsem se, ze i nektere plnohodnotne trakturky maji tento motor o vykonu 13,5HP. Mate nekdo... celý příspěvek > |  | Al-ko Powerline 5300 BRV, 11.2.2013 Dobry den,
mate nekdo zkusenosti se sekackou AL-KO Powerline 5300 BRV? Mohli byste mi doporucit nejake podobne sekacky? Jde mi o seceni vyssi obcas vlhke travy a sber do kose, tak aby se sekacka co nejmene zakuckavala...
diky |  |
 |
|
|
|