Příspěvky uživatele - 123.215

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování rajčat 2013, 15.1.2013
zdravím, Moc děkuji, a určitě nejenom já , letos začínám s rajčatama, tak uvidíme jak dopadnu .   Lukáš
Pěstování rajčat 2013, 14.1.2013
bohužel neumím azbuku :(, ale jinde jsem ten kalendář nenašel, ještě že mamka má známou co umí, a tak snad mi to přeloží :) Lukáš
Co vaše réva? (2013), 7.1.2013
Dobrý den, tak dnes 6,5 °c jsem byl zkontrolovat révu, stolní odrůdy vypadají dobře loni i dobře narostly kromě chrupek jak bílé tak červené ty jsou tak půl metrové zbylé tak 2,5m (vostorg, jupiter, nero), mošťáky ty jsem sázel jen z hecu :)... celý příspěvek >
Ochrana rašící révy před májovými mrazíky, 12.5.2012
zdravým všechny vinaře ať laiky tak i profesionály, letos jsem si pořídil 25 sazenic vinné révy (pravokořených), mnoho druhů stím že uvidím co mi tu půjde (300m.n.m) zbytek bych skusil postupem času přeočkovat, včera jsme tu měli pěknou bouřku s... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika