Příspěvky uživatele - 146.37

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Název trávy, 8.9.2012 Obsahuje fotku
Může mi prosím někdo napsat o který kultivar dochanu se jedná? Dostala jsem ho od kamarádky... jsem bohužel "punťa" na cedulky a z vygooglovaných obrázků nejsem moudrá (že by to byl MOUDRY ?) Vysoký je cca 90cm, nejvyšší listy a květy až 130cm.... celý příspěvek >
Mšice na kopru a špenátu, 6.9.2012 Obsahuje fotku
Výsledek po "použití" vratiče na karotku. Na záhon jsem naskládala začátkem července vratič, nejdříve to vypadalo že hodně mšic zmizelo ale později se opět na krček karotky vrátily. Když jsem začala karotku a petržel průběžně tahat, zjistila jsem... celý příspěvek >
Co je to za květinu, 6.9.2012 Obsahuje fotku
Taky jsem myslela že to bude nějaká verbena... je jich spousta druhů...
Pochlubte se svými květinami vypěstovanými v roce 2012, 5.9.2012
Jehněčí ocásek - Ptilotus exaltatus 'Joey'. Koupila jsem jí tady v jednom květinářství. Informace mám podobné, letnička s možností přezimování, u nás zatím není moc rozšířená.
Co je to za rostlinu?, 3.9.2012
Líčidlo jedlé zraje odspodu... na rostlině je jen pár plodů nahoře, dole je vše nejspíše sezobáno ptáčky.  To růžové jsou jen zbytky po plodu.  Kdyby nebyla tma vyfotila bych vám ho, mám ho na zahrádce...
Plísen okurková, 1.9.2012
tak tento očekávaný výsledek jsem neočekávala... no jo, v návodu píšou protektivní... tak já to vyházím a zasadím ředkvičky.
Plísen okurková, 1.9.2012 Obsahuje fotku
Plíseň okurková mi zavítala do skleníku Minulou neděli jsem napadené listy zlikvidovala a postříkala poprvé Ortivou... výsledek 0. Také jsem Ortivou vzala tento rok podruhé (asi po 3týdnech) patizony kvůli padlí a výsledek taky 0. Nějak mi Ortiva... celý příspěvek >
Určení rostlinky, 30.8.2012
Osteospermum nebo Gazánie... ale je to špatná fotka, špíše bych řekla Gazánie.
Co je to za květinu? Prosím, 30.8.2012 Obsahuje fotku
A květ vypadal jako na mojí fotce(barva může být různá)? Jestli ano, pak máte trochu zuboženou antůtrii  -Anthurium.
Neznámá rostlina, 29.8.2012
Myriocarpa... vygooglila jsem si fotky a zajímalo by kde jsou ty lusky... že by nějaký vtípek sousedů z paneláku ??
Identifikace květiny, 29.8.2012
Já ho měla jako stromeček a stříhala jsem ho na jaře. Zimoval na chladné chodbě.
Letosni zima - cibule a pocet suknic, 29.8.2012
Ze semínek... Karmen má 3 slupky, Všetana 2-3 slupky.
Určení stromu, 28.8.2012
Děkuji, je to on javor šedý . Koukla jsem na web... moooc pěkné ceny za tenhle javor, takže si ho na zahradu asi nepořídím
Určení stromu, 27.8.2012 Obsahuje fotku
Nebudu začínat další diskuzi... pozná někdo co to roste za nový stromek v parku v Poděbradech? Na první pohled mě zaujala odlupující se borka, listy jsou ze spoda krásně sametové...
Pochlubte se svými květinami vypěstovanými v roce 2012, 27.8.2012
Moc pěkné , máte to doma jako v zahradnictví. Můžete mi prosím říci co je to za rostlinu na jedenácté fotce? Fialová s malými plody... Děkuji
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika