Příspěvky uživatele - 146.37

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za květinu, 27.9.2012
Russelia
Bylinky - skudci, 25.9.2012
Děkuji, to je ono! Našla jsem si o tom něco na netu, vzala lupu a šla na průzkum... bylo tam pár malinkých hodně plachých mušek a černé "bobky" na listech. Na jaře zkusím Vertimec nebo nejdříve lepové destičky.
Bylinky - skudci, 24.9.2012
Molice vlaštovičníková to není... tu mám na růž. kapustě, stačí s kapustou trochu zatřást a už ty bílé mrchy lítají. Na bylinkách určitě nejsou...
Bylinky - skudci, 23.9.2012 Obsahuje fotku
Udělala jsem ještě jedno detailnější foto (víc můj foták nesvede)...
Bylinky - skudci, 21.9.2012 Obsahuje fotku
Nikdo neví co je to za škůdce? Nějaká minivrtalka? Mám to krom rozmarýnu a šalvěje, snad na všech bylinkách. Chtěla jsem letos přestěhovat bylin. zahrádku víc na slunce a ted nevím... něčím to postříkat? Nebo zlikvidovat a koupit vše nové?
Neznámá rostlina - podruhé, 20.9.2012
Záměna rostlin... to mě povídejte, to řeším doma každou chvíli   Bohužel Vám víc neporadím, ani čajovník ani kamélii jsem nikdy neměla doma. Zkuste vygooglovat obrázky, porovnat camellia sinensis a Camellia japonica... a pak reklamovat.
Neznámá rostlina - podruhé, 20.9.2012
To poupě je příliš velké na čajovník... vy budte nejspíše mít okrasnou kamelii - Čajovou růži - Camellia japonica.
Neznámá rostlina - podruhé, 20.9.2012 Obsahuje fotku
Mě to nepřijde jako psidium quajava. Quajavu už sice delší dobu nemám ale nemá střídavě uspořádané listy, listy nebyli kožovité a byli asi 10cm dlouhé. Květy podobné. Ted mám cattleianum a to také nemá střídavě uspořádané listy, sice jsou kožovité,... celý příspěvek >
Vytápění skleníku, 16.9.2012
Já bydlím sice v nížině (190m.n.m.) ale vychytávky se hodí i tady... Kdoví jestli by to šlo použít i k tomu, aby dozrála všechna rajčata, pariky i lilky... jak to udělat? Ví někdo?
Název trávy, 16.9.2012
Tak já si odpovím sama... už jsem zjistila že je to kultivar Foxtrot, dříve Pennisetum A. "Japonicum", podle bílého chomáčku na konci květu... liščí ocas.
Vytápění skleníku, 16.9.2012
nedával jste do diskuze fotku? Zelené ředkvičky ve skleníku a venku sníh? Četla jsem to... letos to chci také zkusit. Dotaz na vás: je jedno jestli je skleník levný polykarbonát? Udrží také teplo od trávy?
Jaký druh česneku?, 14.9.2012
My už máme doma sadbu z Poběžovic, Vekan a Blanin II. Sadba pěkná zdravá... i se ochutnávalo a porovnávalo... Blanin nám přijde hodně ostrý, Vekan ostrý, Benátčan(pravděpodobně) na konzum koupený na trhu hodně ostrý. Klidně si tam pro sadbu zajedte,... celý příspěvek >
Určení rostlin, 12.9.2012 Obsahuje fotku
Vyřešila jsem záhadu mojí stálezené Imperata cylindrica "Red Baron" Jelikož je půlka září a rostlina je až na pár stébel stále zelená, pídila jsem se po informacích a v zahradnictvích tuhle trávu podrobně zkoumala. Jak píše Lída... "pravá" I.c.... celý příspěvek >
Buckingham Tayberry x Tayberry, 10.9.2012
Tayberry určitě trny má... dnes jsem přivazovala výhony (mají asi 3metry) a bez rukavic bych si ani neškrtla .  Buckingham Tayberry jsem taky viděla v zahradnictví, je bez trnů ale jelikož chut Tayberry nehodnotím jako skvělou (spíš dobrou)... celý příspěvek >
Lilkoviště, 8.9.2012
Nejsem sice Mirek ale mám čerstvou zkušenost s tímto webem...31.8. jim došla platba přes PayPal... 31.8. byla semínka odeslaná... 5.9. jsem měla semínka doma. Byla s nimi dobrá komunikace, takže spokojenost
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika