|
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 28.2.2013 Já letos kvůli nedostatku místa budu mít většinu rajčat v nádobách, mám na to ale 30l kbelíky, tak by to mělo stačit. |
 |
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 28.2.2013 Hodně vzrůstná (ve skleníku), hodně plodná. Rajčátka asi 2,5-3cm, když se neutrhnou zavčasu tak dost praskají. |
 |
|
 |
Co pod ořešák?, 26.2.2013 Máme tři ořešáky a určitě z nich nic nekape... sníh byl bílý, nosím tam denně zbytky na kompost tak bych si všimla .
Nám tedy pod ořechem nic neroste, na jaře tráva ale jak naroste listí tak už ani ta tráva... jen vlaštovičník a podobné plevele. |
 |
Klíčení paprik, 24.2.2013 Ohledně toho nevalného nebo žádného klíčení orig. balení semen... docela by mě zajímalo jestli také někdo kontroluje klíčivost, jako třeba Státní zem. a potr. inspekce (SZPI)kontroluje složení potravin...? |
 |
Klíčení paprik, 23.2.2013 Asi to není náhoda.... Uvidíme jaká bude Corno di Torro... jestli rozšířím svojí stálou trojku (Pálivec, Hamík, Sonar) na čtyřku |
 |
Klíčení paprik, 23.2.2013 Tak to bude fajn, díky . Mám jí letos poprvé, je to ta žlutá (giallo) ale nijak zvlášt dobře neklíčí, zatím 3 z 6 semínek ale když je v sáčku 50 semínek tak mě tak nevadí a přidávám. Nejlépe je na tom Pálivec 6 z 6 semínek a Sonar 6 z 6 semínek.... celý příspěvek > |
 |
Co patří a co ne do kompostu, 23.2.2013 Čajové sáčky se mě v kompostu rozkládají, kromě těch pyramidových sáčků (už je nedávám)...papírová cedulka i čaj se rozloží ale ten sáček ani po třech letech ne |
 |
Klíčení paprik, 23.2.2013 To budou kořínky... |
 |
Závěs, spony, vystužení na rajčata, 19.2.2013  Tak mám doma jeden testovací tvarovací půlměsíček ale zdá se mi to trochu malé ...co myslíte? Velikost mají jen jednu.
|
 |
Klíčení paprik, 19.2.2013  Některá semínka jsou rychlíci . Minulé pondělí jsem dala papriky na ubrousek do igelitáku a ke krbovkám... v sobotu první klíčky a dneska jsem devět kousků (Elisabeta zase ani jedna ) dala do substrátu. |
 |
|
 |
Jarní výsev, 16.2.2013 Mám první rok semínka mochyně, na sáčku píší "během 7dní při teplotě 20-22C". Ještě jsem je nedala, myslela jsem že je čas... |
 |
Nevíte, prosím, co je toto za exotickou rostlinu?, 7.2.2013 To bude Pryšec skočcový (Euphorbia lathyris L.). Píše se o něm zde nebo zde.
|
 |
Papriky - klíčivost semen, 7.2.2013 Já dala zatím jen po jednom kousku na pokus s řízkováním (zbytek dám v půlce února)...Hamík a Sonar v pohodě ale semínka Elisabete od pí. Teclové asi nic moc... už tam je páté a nic neleze . Takže se můžete klidně zmínit i o této paprice, je do... celý příspěvek > |
 |
Vytápění skleníku, 5.2.2013 Můžete sem dát fotku ?
|
 |
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 4.2.2013 Nejjednodušší " light box" na sazeničky
|
 |