Příspěvky uživatele - 146.37

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 28.2.2013
Já letos kvůli nedostatku místa budu mít většinu rajčat v nádobách, mám na to ale 30l kbelíky, tak by to mělo stačit.
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 28.2.2013
Hodně vzrůstná (ve skleníku), hodně plodná. Rajčátka asi 2,5-3cm, když se neutrhnou zavčasu tak dost praskají.
Co pod ořešák?, 26.2.2013
Máme tři ořešáky a určitě z nich nic nekape... sníh byl bílý, nosím tam denně zbytky na kompost tak bych si všimla . Nám tedy pod ořechem nic neroste, na jaře tráva ale jak naroste listí tak už ani ta tráva... jen vlaštovičník a podobné plevele.
Klíčení paprik, 24.2.2013
Ohledně toho nevalného nebo žádného klíčení orig. balení semen... docela by mě zajímalo jestli také někdo kontroluje klíčivost, jako třeba Státní zem. a potr. inspekce (SZPI)kontroluje složení potravin...?
Klíčení paprik, 23.2.2013
Asi to není náhoda.... Uvidíme jaká bude Corno di Torro... jestli rozšířím svojí stálou trojku (Pálivec, Hamík, Sonar) na čtyřku 
Tak to bude fajn, díky . Mám jí letos poprvé, je to ta žlutá (giallo) ale nijak zvlášt dobře neklíčí, zatím 3 z 6 semínek ale když je v sáčku 50 semínek tak mě tak nevadí a přidávám. Nejlépe je na tom Pálivec 6 z 6 semínek a Sonar 6 z 6 semínek.... celý příspěvek >
Co patří a co ne do kompostu, 23.2.2013
Čajové sáčky se mě v kompostu rozkládají, kromě těch pyramidových sáčků (už je nedávám)...papírová cedulka i čaj se rozloží ale ten sáček ani po třech letech ne
To budou kořínky...
Závěs, spony, vystužení na rajčata, 19.2.2013 Obsahuje fotku
Tak mám doma jeden testovací tvarovací půlměsíček ale zdá se mi to trochu malé ...co myslíte? Velikost mají jen jednu.
Klíčení paprik, 19.2.2013 Obsahuje fotku
Některá semínka jsou rychlíci . Minulé pondělí jsem dala papriky na ubrousek do igelitáku a ke krbovkám... v sobotu první klíčky a dneska jsem devět kousků (Elisabeta zase ani jedna ) dala do substrátu.
Jarní výsev, 16.2.2013
Mám první rok semínka mochyně, na sáčku píší "během 7dní při teplotě 20-22C".  Ještě jsem je nedala, myslela jsem že je čas...
Nevíte, prosím, co je toto za exotickou rostlinu?, 7.2.2013
To bude Pryšec skočcový (Euphorbia lathyris L.). Píše se o něm zde nebo zde.
Papriky - klíčivost semen, 7.2.2013
Já dala zatím jen po jednom kousku na pokus s řízkováním (zbytek dám v půlce února)...Hamík a Sonar v pohodě ale semínka Elisabete od pí. Teclové asi nic moc... už tam je páté a nic neleze . Takže se můžete klidně zmínit i o této paprice, je do... celý příspěvek >
Vytápění skleníku, 5.2.2013
Můžete sem dát fotku ?
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 4.2.2013
Nejjednodušší "                          light  box" na sazeničky  
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika