Příspěvky uživatele - 146.37

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 28.4.2013
host - xxx.xxx.123.16... krásný výhled Já být u vás na zahradě, bych jen seděla a kochala bych se panorámaty  a nic bych nedělala. Ještě že já můžu koukat maximálně na fabriku... takže na zahradě i něco udělám .
Rajčata ven?, 28.4.2013
Všech pět odrůd které mám do skleníku (Tomatoberry, Děvočka, Finik or., Pollicino a Goldkrone) už je vysazeno. Do volné půdy pujdou možná jen Šejci, zbytek bude kvůli nedostatku místa v kbelících. První tři (Cherrola, Bejbino, Japonsky Trjufel) jsou... celý příspěvek >
U vám také raší česnek?, 27.4.2013 Obsahuje fotku
Takto vypadá ted Vekan... výška 30-40cm
Modřenec, 25.4.2013
Když já tady nikoho neznám, tak je nemám komu darovat . A do kompostu je tedy házet nebudu... děkuji za varování .
Modřenec, 25.4.2013 Obsahuje fotku
Děkuji Lído, zítra ty divné vyndám a vyhodím... mám ráda modřence klasického tvaru, žádné bizarnosti.
Modřenec, 25.4.2013 Obsahuje fotku
Loni jsem sadila pár nových modřenců a ted koukám co mi to vyrostlo... některé květy jsou takové zmršené , nebo tam jsou namíchané plnokvěté? Plnokvěté jsem tedy nechtěla, nelíbí se mi... Nebo jsou nějak nemocné? Netušíte někdo?
Kdy sundat netkanou textilii, 24.4.2013
Bílá textilie chrání česnek kvůli houbomilce, mrkev proti pochmurnatce a cibuli proti vrtalce a květilce.
Kdy sundat netkanou textilii, 24.4.2013
Já nechávám netkanou bílou textilii na česneku do konce dubna a pak ji přesunu na mrkev a cibuli.
Poznáte rostlinky?, 22.4.2013
1) mi připadá jako rozchodník Sedum... nevím jestli rozchodníkovec (Hylotelephium) je jen jiný název. 3) bude nízký hvozdík
Angrešt Zlatý fík - je opravdu rezistentní?, 19.4.2013
tak jsem zase o něco chytřejší .  Já tedy do stromků moc nedělám... spíš kytičky a zelenina, tak se zeptám. Je to jediný angrešt který máme, sousedi také asi nemají... mám to stříkat preventivně nebo počkat jestli se na něm padlí vyskytne?... celý příspěvek >
Škůdci v trávníku, 19.4.2013
Jestli je podobný žížale, tak je to žížala... v noci jsou to pěkný rychlíci, na světlo z baterky reagují. Jen když se "páří", tak jim chvilku trvá než se rozpojí a rychle zalezou.
Angrešt Zlatý fík - je opravdu rezistentní?, 19.4.2013
Dejte sem prosím někdo odkaz na tu Discusovu kůru... nikde na netu jsem to nenašla , z loňska máme taky jeden Zlatý fík.
Také se nechal někdo napálit?, 19.4.2013
Já jsem od Seva Seed koupila semínka rajče Ildi, pak jsem se tady chlubila fotkou krásných rajčátek Ildi, "100% je to Ildi protože to píší na sáčku"...načež mi pár lidí osvětlilo že je to Goldkrone . Ale je to dobrý rajče, ikdyž je to Goldkrone.... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 19.4.2013 Obsahuje fotku
Já jsem tento týden zasadila do skleníku Pollicino (řízkovaná největší rostina), tři papriky a lilek (pokusný výsev v půlce ledna). Rajčata z normálního výsevu (půlka března), papriky a lilek (výsev půlka února) jsou takový utrápenečci až bych... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 19.4.2013 Obsahuje fotku
V Poděbradech už od včera kvete naše stará meruňka , odrůdu nevíme.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika